Xrades Klasse gibi markaları tercih et küçük fiyatlarda.Merhaba. 70x30 mouse pad alacağım. Maalesef fiyat farkı çok açık aralıkta. Neye dikkat etmem gerekir? Marka önemliyse hangi markaları önerirsiniz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Ya ben bundan bir yerde idareten kullanmalık aldım da, deri taban çok enteresan. Mesela dirseğinizi koydunuz diyelim, çukur kalıyor bir süreXrades Klasse gibi markaları tercih et küçük fiyatlarda.
Amazon.com.tr 90x40 ı 160 70x30u 130 TL.
Tabii ki marka önemli. Çünkü fiyattan kısmak demek hem kaydırmaz hem de kumaş kalitesinden kısmak demek. Her kumaş da iyi mouse pad değildir. Her birinin kendine has özellikleri var. Siz bütçenizi bize söyleyin, biz piyasada kabul görmüş en mantıklı modelleri size önerelim.
Ya ben bundan bir yerde idareten kullanmalık aldım da, deri taban çok enteresan. Mesela dirseğinizi koydunuz diyelim, çukur kalıyor bir sürebunun yerine kauçuk tabanlı daha mantıklı olacaktır.
bu uygun olur o zaman.Bütçe konusunda direkt olarak şunun üstüne çıkamam diyemiyorum ama 400 500 falan verebilirim. Gidip 750 1000 vermem ama.
Bütçe konusunda direkt olarak şunun üstüne çıkamam diyemiyorum ama 400 500 falan verebilirim. Gidip 750 1000 vermem ama.
Hocam düz renk istiyorum ya bu şekilde baskılıyı pek sevemem gibime geliyor. Birde RGB güzel durur mu?bu uygun olur o zaman.
70x30 tercih etmek yerine SteelSeries QCK+ large bakabilirsiniz o bütçede.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.