Mouse pad nasıl düzeltilir?

• Konuyu başlatan Efem
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 174

Efem

Hectopat
Yer
Edirne, Uzunkopru
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD
Arkadaşlar, selamlar,
Tünaydın herkese. İyi sosyaller! Arkadaşlar, elimde yaklaşık 5-6 aydır kullandığım 110 TL değerinde bir mouse pad mevcut. Mouse Pad'den memnunum, fakat şöyle bir durum var: Fareyi mouse pad üzerinde hareket ettirirken, sanki Skatez'lerin altında bir şey varmış gibi, tırtıklı bir his oluşturuyor. Bunun tarifini nasıl yapabilirim bilmiyorum, fakat sanırım böyle betimleyebilirim en iyi şekilde. Bazen bu durum kayboluyor ve o zaman mouse pad pürüzsüz hale geliyor; bu da çok keyifli oluyor, ister FPS ister simülasyon oyunlarında olsun.
Bu durumu yaşayan var mı? Kolonya kullanıyorum mouse pad için, fakat o sadece kayganlaştırıyor; o pürüz, ya da Skatez'lerin altındaki pürüzlülük hissi diyeyim, o hissi almıyorum. Her bilgisayar başına geçtiğimde mouse Pad'i siliyorum, fakat pek faydasını göremedim. Bu durum olmasa benim için daha iyi olur.
Aramızda bu tür bir durumu deneyimleyen arkadaşlar varsa, onlardan önerilerini bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum!

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı