Pudra ve türevi tozları dökmeni hiç tavsiye etmiyorum. Fare sensörünün okumasına engel çıkarabilirler. Nemlenme konusunda da farklı kumaştan yapılmış mousepad almak veya yanında kağıt havlu vesaire bulundurmak dışında pek bir seçenek yok.
Maalesef, 1 hafta önce markasız mousepad aldım ancak kumaşının berbatlığı yüzünden sensör takılma yapıyor. İsim yapmış markaların mousepad'leri de pahalı oluyor. Tercih sizin. Ayrıca mousepad'inizin linkini veya fotoğrafını atabilir misiniz? Merak ettim, nemlenmesine sebep olacak bir kumaş gibi miymiş.
Maalesef, 1 hafta önce markasız mousepad aldım ancak kumaşının berbatlığı yüzünden sensör takılma yapıyor. İsim yapmış markaların mousepad'leri de pahalı oluyor. Tercih sizin. Ayrıca mousepad'inizin linkini veya fotoğrafını atabilir misiniz? Merak ettim, nemlenmesine sebep olacak bir kumaş gibi miymiş.
Razer Goliathus Oyuncu Mouse Pad 90 x 30 CM - XXL Büyük Boy Kaymaz Taban Su Tutmaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
HyperX FURY S Pro Gaming Mouse Pad medium 4P5Q5AA fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. HyperX FURY S Pro Gaming Mouse Pad medium 4P5Q5AA en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
Fakat bu ürünün uzun kullanımda dikişleri sökülebiliyor diye biliyorum. En azından gördüğüm şikayetler bu yönde. Biraz bütçeyi aşarak HyperX'e bakabilirsiniz. Ek olarak bir konu da açın. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur.