Mouse pad önemli midir?

kuzeyyt57

Decapat
Daha fazla  
Bir sürü ucuz, orta ve pahalı mousepadler gördüm. Bazı sitelerde helixsun markalı Control bir mouse pad gördüm. 300TL gibi bir fiyatı var. Sizce alınabilir mi?

Bir sürü ucuz, orta ve pahalı mousepadler gördüm. Bazı sitelerde helixsun markalı Control bir mouse pad gördüm. 300TL gibi bir fiyatı var. Sizce alınabilir mi?

Alınır 300 tlyede ben aldım daha yeni 290 TL cidden cok güzel kayıyor.

Dokusu aşırı dandik olmadıkça çok pahalı bir şeye gerek yok.

Kalitesiz mouse pad alırsanız, kalitesiz hizmet görürsünüz hocam. Fps oyunlarında fareyi hareket ettirirken mouse pad'den ötürü yavaş hareket ettirirsiniz üründen ürüne değişiyor tabii ama fazla para yatırmaya da gerek yok mouse pad için.

Profesyonel bir oyuncu değilseniz, bu işten para kazanmıyorsanız 300-400 ₺ bandında satılan bir mouse pad fazlasıyla iş görür. Gidip QCK gibi modellere 4 haneli rakamları ödemeyi gerek yok.

Mousepad önemlidir.

Evet belki yüzde 99 kullanıcı için 2000-4000TL'lik mouse Pad'ler gereksiz de olsa gene aldığınız modele göre daha rahat bir mouse kullanım deneyimi yakalayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı