Mouse pad Önerisi

istrunba

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Oyunlarda genellikle düşük hassasiyet kullanıyorum. Bu yüzden mouse hareketlerim genelde hızlı oluyor. Önceki birkaç kullandığım mousepadde bu tarz hızlı hareketlerde oyun içi takılmalar yaşadım. Şu an Everest marka sgm X7 model mouse un yanında verilen hediye mousepadi kullanıyorum. Bu tarz takılmalar yaşamıyorum fakat pad oldukça küçük geliyor. SteelSeries QCK large almayı düşünüyorum fakat onda da bu tarz takılmalar yaşama ihtimalinden korkuyorum. Eğer kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi? Diğer marka, model önerilerine de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
QcK Large güzeldir ancak o bütçelere çıkmak gereksiz bence, e-sporcu değilseniz. XRades Siyah 30X25 - 40X40 - 70x30 - 90x40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
Şu an bu tarz bir mousepadim var 90x40 yaklaşık 35 lira civarına almıştım. Fakat bahsettiğim sorun onda da var ne yazık ki. Bu da oynadığım oyundan aldığım zevki sıfıra indiriyor. Çünkü tam anlamıyla bir yere hızlı dönmeye çalıştığımda karakter kafasını duvara çarpıyormuş gibi bir hissiyat oluşturuyor. Bütçe konusunda biraz dişimi sıkacağım o yüzden maalesef...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı