Bütçene bağlı. Pahali seni asla pişman etmez. Ama alacaksan bence çok büyük boyut al. Onu kullanıyorum. Çok iyi. Oyınlarda efso performans.Bir öneriniz var mı? Işıklı da olabilir ışıksız da.
Bütçene bağlı. Pahali seni asla pişman etmez. Ama alacaksan bence çok büyük boyut al. Onu kullanıyorum. Çok iyi. Oyınlarda efso performans.Bir öneriniz var mı? Işıklı da olabilir ışıksız da.
50 TLBütçe belli mi ?
50 TL.
Hocam ben logitech olanı 1 senedir (yaz ayları dahil) kullanıyorum hiç bi sorun çıkmadı ve yırtılma, sökülme vesayre olmadı. Razer olan dikişli ve gayet kaliteli. Bu fiyat bandında iki mousepadinde orijinal olmayacağını, çakma olacağını her bilgisayar kullanıcısı zaten anlayabilir. Ben de orijinal demedim zaten. İkisini de 1 senedir kullandığım için ve fiyatın göre kaliteli oldukları için önerdim@phinXx Dediğiniz Razer mousepad aşırı ucuz bu yüzden kalitesizdir deyip araştırmadım. Logitech için ise almayı düşünüyordum fakat kullanıcı yorumlarında mousepadin ipince oldugunu soylemişler bu da yazları özellikle kayganlığı bozuyormuş. (bilek ve kolunuz mousepade yapışıyor terden ve nemden, bu yüzden hareket ettiremiyorsunuz.) Attığınız Razer ve Logitech ürünler zaten orijinal değil attığınız iki ürün de çakma. Eğer ki ürünleri satan firma orijinal deyip insanları kandırmasa, çakma olduğunu söylese belki bir şans kaliteli bir ürün olabileceğini düşünürdüm fakat firmanın tam tersini söylemesi bence alınmaması için büyük neden. Adam sattığı çakma ürünün çakma olduğunu söylemiyor çünkü söylerse insanlar kalitesiz diye almayacak, ama marka olunca kaliteye bakmıyorlar. Dandik 10TL'lik ürüne marka basıp kakalıyorlar yani. Ayrıca o mousepad dikişsiz ama XRades dikişli. XRades alması saydığım sebeplerden ötürü çok daha mantıklı. En azından milleti kandırmıyorlar, + dikişli, + kalın (kendim kullanıyorum, harika kayganlık ve hissiyat.) + kullanıcı yorumları daha pozitif.
XRades Siyah 30X25 - 40X40 - 70x30 - 90x40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
XRades Siyah 30X25 - 40X40 - 70x30 - 90x40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Siyah modelde 40x40 var, bütçeyi aşmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.