Mouse pad önerisi

Speed daha kaygan akıcı bir yüzeye sahip. Hybrid ise Speed ve kontrol karışımı biraz daha pürüzle bir yüzeye sahip. Ben yüksek sens oynadığım için kontrol odaklı olduğum için hybrid tercih ediyorum mesela.

7 senedir SteelSeries QCK kullanan birisi olarak buna geçtim 2 saat ya kullandım ya kullanmadım hala SteelSeries kullanıyorum. FPS oyunu oynayan bilek oyuncularına önermem flicklerde takılma yapıyor. Sorun Mouse'de değil 2 farklı mouse ile (SS Prime + Scyrox v8) mouselerde denedim ikisinde de aynı sorun vardı. Bunu da alıp test edeceğim aynı sorunu yaşarsam QCK'den devam.

7 senedir SteelSeries QCK kullanan birisi olarak buna geçtim 2 saat ya kullandım ya kullanmadım hala SteelSeries kullanıyorum. FPS oyunu oynayan bilek oyuncularına önermem flicklerde takılma yapıyor. Sorun Mouse'de değil 2 farklı mouse ile (SS Prime + Scyrox v8) mouselerde denedim ikisinde de aynı sorun vardı. Bunu da alıp test edeceğim aynı sorunu yaşarsam QCK'den devam.

Hocam nasıl bir takılma tam olarak bende almayı düşünüyordum ama görünce bir tereddüt ettim.

Hocam nasıl bir takılma tam olarak bende almayı düşünüyordum ama görünce bir tereddüt ettim.

Hocam flicklerde 150 derece dönmesi gereken yerde 110 derecede kalıyor sanki sensör bozulmuş gibi. Sürekli olmuyor 30 kez de 1 sefer belki ama olduğu zaman da tahamül edebildiğim bir şey değil. Yukarıda yazdığım mouse Pad'i aldım kargoda şu an geldiğinde tekrar test edip yazarım buradan.

Geldi hocam, mükemmel bir pad hiç pişman değilim kontrolü ve kayganlığı çok güzel yapısı pürüzlü gibi olmasına rağmen oldukça iyi kayıyor, tavsiye ederim.

Hocam ben cok kararsız kalıyorum ekipman konusunda marka saglam olsun falan diyr qck alasım vardı sonradan klassegeardaki yüzde 50 speed yüzde 50 control olanı alasım var genelde 1600 dpi 1 sens falan oynuyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı