Mouse pad önerisi

ishKill

Hectopat
Daha fazla  
Hızlı kayan bir mouse Pad'e ihtiyacım var. Elimde bir mouse pad var şu an ama oyunda tutunca titriyor Crosshair V'e istediğim gibi pat sola pat sağa çeviremiyorum. En çok Valorant oynuyorum ve bü yüzden hızlı mouse Pad'e ihtiyacım var. Biraz araştırdım Speed mouse pad diye bir şey varmış. Bana mouse pad önerebilir misiniz? Giriş seviyesi olmasın biraz e-spor olsun bütçem az 200 lira çıkarırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızlı kayan bir mouse Pad'e ihtiyacım var. Elimde bir mouse pad var şu an ama oyunda tutunca titriyor Crosshair V'e istediğim gibi pat sola pat sağa çeviremiyorum. En çok Valorant oynuyorum ve bü yüzden hızlı mouse Pad'e ihtiyacım var. Biraz araştırdım Speed mouse pad diye bir şey varmış. Bana mouse pad önerebilir misiniz? Giriş seviyesi olmasın biraz e-spor olsun bütçem az 200 lira çıkarırım.

bu mouse pad'i biliyorum aklımda da bu var ama bütçemin 200 lira olduğunu belirttim okumadınız sanırım. en fiyat performans bu mu?
Hocam 200 TL'ye maalesef iyi bir mouse pad yok. Size en fiyat-performans ürünü önermeye çalıştım. Bu ürünü önerirken de piyasa araştırması yaparak en ucuz ürünü size sundum. Biz sizin için buradayız hocam, sizin mağdur olmanızı hiçbir zaman istemeyiz.

Bu bütçe de speed mouse pad bulamazsın hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı