Mouse pad önerisi

Bütçe
900
Bir markanın web sitesinde ki " hakkımızda " başlığı altında yazan bilgilere pek takılmayın gençler. Bizim fabrikanın hakkımızda kısmında bir sürü yalan yazıyor :) Wraith'den bende VXE R1 Pro mouse sipariş ettim, ama pad kısmına göz attığımda cidden "oha" dedim. Fiyatları aşırı yüksek, istediği kalitede olsun o paralara değmez. SteelSeries, Razer, Zowie gibi firmaların ürünlerinden bile yüksek fiyatları :D ve evet arkadaşın dediğine katılıyorum, fareleri zaten hepsi ithal. Skatez üretiyorlarmış onun içinde ufak bir atölye yseter zaten :D

Şu an kullanıyorum ve bence değer Speed mouse pad pek bulunmuyor ve cashback ile ben yaklaşık 1kya geldi bence gayet iyi.

Bir markanın websitesinde ki " hakkımızda " başlığı altında yazan bilgilere pek takılmayın gençler. Bizim fabrikanın hakkımızda kısmında birsürü yalan yazıyor :) Wraith'den bende vxe r1 pro mouse sipariş ettim, ama pad kısmına göz attığımda cidden "oha" dedim. Fiyatları aşırı yüksek, istediği kalitede olsun o paralara değmez. Steelseries, Razer, Zowie gibi firmaların ürünlerinden bile yüksek fiyatları :D Ve evet arkadaşın dediğine katılıyorum, mouseları zaten hepsi ithal. Skatez üretiyorlarmış onun içinde ufak bir atölye yeter zaten :D
Mouselar güzel ama harbi padleri çok pahalı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı