Mouse pad önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar FPS oyunları için (PUBG) mouse pad önerilerinizi bekliyorum. Klasse Longteng çok memnundum 2 yıl oldu artık yıkayınca da yüzeyi deforme oldu. MPC480 çok beğendim yüzeyi sıvı tutmuyor fakat çok hızlı. Bana hybrid sıvı tutmayan ter vesairede ağırlaşmayan bir sert pad lazım. Longteng almalı mıyım tekrardan yoksa daha iyi bir öneriniz var mı? Wraith ace storm denedim çok yumuşak pad terlemede sıvı tutuyor ağırlaşıyor tamamen o bölge.

Arkadaşlar FPS oyunları için (PUBG) mouse pad önerilerinizi bekliyorum. Klasse Longteng çok memnundum 2 yıl oldu artık yıkayınca da yüzeyi deforme oldu. MPC480 çok beğendim yüzeyi sıvı tutmuyor fakat çok hızlı. Bana hybrid sıvı tutmayan ter vesairede ağırlaşmayan bir sert pad lazım. Longteng alınır mı? Tekrardan yoksa daha iyi bir öneriniz var mı? Wraith ace storm denedim çok yumuşak pad terlemede sıvı tutuyor ağırlaşıyor tamamen o bölge.

Su tutmaz hocam.

ESP tiger lei ling ile farkı nedir bu sanırım poron taban değil, poron taban bana göre değil çok yumuşak içe gömülüyor el. Klasse Longteng gibi sert ve su tutmaz yapısı ile fark olacaksa alayım kargola uğraşmaktan bıktım artık :) böyle devam ederse longtengden devam edeceğim hiçbiri ile rahat edemiyorum.

Hocam ben Klasse tiger longteng huoyun kullanıyorum bildiğim kadarıyla aynı sertlikte onunla çok detay veremeyeceğim kullanmadım ama yüzeyini beğeniyorlar genelde.

Hocam ben Klasse tiger longteng huoyun kullanıyorum bildiğim kadarıyla aynı sertlikte onunla çok detay veremeyeceğim kullanmadım ama yüzeyini beğeniyorlar genelde.
Anladım bir bakayım Burağın videosuna, ama Wraith Ace Storm facia oldu benim için, Longteng bambaşka seviye emin olabilirsin bir çok pad denedim 1 aydır. Dikey yada yatayda fark var biliyorsun longtengde birde bu ESP tiger modelleri değişik tuhaf cins cins modeller ergen gibi.

Anladım bir bakayım burağın videosuna, ama Wraith ace storm facia oldu benim için, longteng bambaşka seviye emin olabilirsin birçok pad denedim 1 aydır. Dikey ya da yatayda fark var biliyorsun longtengde bir de bu ESP tiger modelleri değişik tuhaf cins cins modeller ergen gibi.

Biliyorum hocam orijinal tiger longteng de kullandım o ayrı seviyeydi fakat Klasse de gayet iyidir swarcow çekmişti incelemesini bu arada Wraith ace storm hibrit mi hız bakımından nasıldır hocam.

Biliyorum hocam orijinal tiger longteng de kullandım o ayrı seviyeydi fakat Klasse de gayet iyidir swarcow çekmişti incelemesini bu arada Wraith ace storm hibrit mi hız bakımından nasıldır hocam.
Dostum longtengden devam edeceğim sanırım zaten çok memnundum. Lysol mavi spray ile temizlik yapmamı önerdiler, 1 kerede duş jeli ile yıkadım hala taş gibi 2.5 senedir iş için vesaire her gün kullanıyorum. ESP tiger çok öneriyorlar da benim açıkçası şu model hoşuma gitti, Wu Xiang V2 %80 speed %20 control ve bunun sayfasında sadece sıvı itme özelliği var, diğerlerin yapısı farklı. Çok gariptir ki MPC480 de öyle longtenge göre nedense speed mouse padlerde bu yüzey kullanıyorlar.

Wraith Ace storm gri horizon aldım, ilk başlarda güzeldi fakat aynı bölgede el terleme yaptığında, direk o bölgeye nemi emiyor acayip yavaşlıyor. %70 speed olan pad %20-10lara düşüyor, bende sattım şuanda longtengden daha iyi kaliteyi arttıracak bir ürün varsa geçicektim ama riske gerek yok vaxee sipariş vereceğim sanırım bir tane kafam rahat olsun. Longteng de tek yapmaları gereken ürünü geliştirmeleri ömürlük pad olur bizim için. Biraz daha su geçirmese tamamdır.

Dostum longtengden devam edeceğim sanırım zaten çok memnundum. Lysol mavi spray ile temizlik yapmamı önerdiler, 1 kerede duş jeli ile yıkadım hala taş gibi 2.5 senedir iş için vesaire her gün kullanıyorum. ESP tiger çok öneriyorlar da benim açıkçası şu model hoşuma gitti, wu xiang V2 %80 Speed %20 Control ve bunun sayfasında sadece sıvı itme özelliği var, diğerlerin yapısı farklı. Çok gariptir ki MPC480 de öyle longtenge göre nedense Speed mouse padlerde bu yüzey kullanıyorlar.

Wraith ace storm gri Horizon aldım, ilk başlarda güzeldi fakat aynı bölgede el terleme yaptığında, direk o bölgeye nemi emiyor acayip yavaşlıyor. %70 Speed olan pad %20-10'lara düşüyor, bende sattım şu anda longtengden daha iyi kaliteyi arttıracak bir ürün varsa geçecektim ama riske gerek yok vaxee sipariş vereceğim sanırım bir tane kafam rahat olsun. Longteng de tek yapmaları gereken ürünü geliştirmeleri ömürlük pad olur bizim için. Biraz daha su geçirmese tamamdır.

KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad MousepadFiyatı, Yorumları - Trendyol ben bunu kullanıyorum hocam 2 yıl oldu taş gibi hala.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı