Her üründe 14 gün iade hakkı varklassede iade var değil mi ?
Bana kalırsa hibrit daha dengeli speed yüzeyin kontrolü zorSpeed mi önerirsiniz?
Trendyolda iade hakkın var gelsin yollarsın.
Her üründe 14 gün iade hakkı varklassede iade var değil mi ?
Bana kalırsa hibrit daha dengeli speed yüzeyin kontrolü zorSpeed mi önerirsiniz?
Trendyolda iade hakkın var gelsin yollarsın.
Denemek gerekli sürekli de dene iade dene iade yapmak istemiyorum kontrol mouse padlerde pek iyi oynayamiyabilrim gibi geliyor.Her üründe 14 gün iade hakkı var
Bana kalırsa hibrit daha dengeli speed yüzeyin kontrolü zor
Evet aynı satici iade etmene gerek yok hocam.
Her üründe 14 gün iade hakkı var
Bana kalırsa hibrit daha dengeli speed yüzeyin kontrolü zor
Demek istediğim bu klasse'nin ürünü değil mi?Denemek gerekli sürekli de dene iade dene iade yapmak istemiyorum kontrol mouse padlerde pek iyi oynayamiyabilrim gibi geliyor.
Sanki bu daha iyi gibi geldi.![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Evet aynısi.Demek istediğim bu klasse'nin ürünü değil mi?
Arkadaş çakmasını yapmışlar demişte bilemedim.Evet aynısi.
Denemek gerekli sürekli de dene iade dene iade yapmak istemiyorum kontrol mouse padlerde pek iyi oynayamiyabilirim gibi geliyor.
Sanki bu daha iyi gibi geldi.![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hangi ürün ü alayımSpeed yüzey League of Legends için daha iyi olacaktır hocam yağ gibi kaysın istiyorsanız Speed tercih edin.
Spirit of aim alınHangi ürün ü alayım
TmmdirSpirit of aim alın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.