Mouse pad önerisi

Bu tür satıcılardan alınan mousepadler genelde beklenileni karşılamıyor.
Rampage'in rgb mousepadleri var o fiyatlara hem görsel olarakta beklediğinizi almış olursunuz link bıraktım.

İstediğim zaman ve bilgisayarı kapatınca ışığı kapanıyor değil mi?

İfadeler: xBN
Tabii ki kapanıyor, zaten USB bağlantısı yaptığınız için bilgisayar kapanınca otomatik kapanıyor ayrıca üzerinde ışıklarını ayarlayabildiğiniz mini kumanda var zaten mousepade yapışık halde.

Klasse e-ticaret sitelerindeki diğer markalar gibi değil hocam, ben de kullanıyorum ve cidden çok memnunum, eskidiği için değiştirip yine Klasse almayı düşünüyorum. Ucuz ve kalitesiz olup F/P olarak kakalanmaya çalışan ürünlerin aksine gerçekten fiyatına rağmen harika performans veriyor.

Hocam atığım linktekini aldım gelsin bakıcam unutmazsam nasıl olduğunu yazarım buraya.

Hocam atığım linktekini aldım gelsin bakıcam unutmazsam nasıl olduğunu yazarım buraya.
Hayırlı olsun. Ben de Japon Dalgası desenlisini kullanıyorum bayağıdır, üzeceğinizi sanmıyorum hele ki o fiyata aşırı memnun kalacağınıza eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…