KlasseGear Pro Siyah 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları bu mouse pad nasıl? Masam 120x60 ve beyaz ama bütün ekipmanlarım siyah, bu yüzden mousepadi siyah almak istiyorum bu güzel midir?
Bu tür satıcılardan alınan mousepadler genelde beklenileni karşılamıyor.
Rampage'in RGB mousepadleri var o fiyatlara hem görsel olarak da beklediğinizi almış olursunuz link bıraktım.
![]()
Rampage MP-24 BLITZ RGB XL Siyah RGB Ledli Gaming Mouse Pad | ITOPYA
Rampage MP-24 BLITZ RGB XL Siyah RGB Ledli Gaming Mouse Pad En iyi fiyat seçenekleri ile MP-24 ITOPYA'dawww.itopya.com
KlasseGear Pro Siyah 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları bu mouse pad nasıl? Masam 120x60 ve beyaz ama bütün ekipmanlarım siyah, bu yüzden mousepadi siyah almak istiyorum bu güzel midir?
Klasse e-ticaret sitelerindeki diğer markalar gibi değil hocam, ben de kullanıyorum ve cidden çok memnunum, eskidiği için değiştirip yine Klasse almayı düşünüyorum. Ucuz ve kalitesiz olup F/P olarak kakalanmaya çalışan ürünlerin aksine gerçekten fiyatına rağmen harika performans veriyor.Bu tür satıcılardan alınan mousepadler genelde beklenileni karşılamıyor.
Rampage'in rgb mousepadleri var o fiyatlara hem görsel olarakta beklediğinizi almış olursunuz link bıraktım.
![]()
Rampage MP-24 BLITZ RGB XL Siyah RGB Ledli Gaming Mouse Pad | ITOPYA
Rampage MP-24 BLITZ RGB XL Siyah RGB Ledli Gaming Mouse Pad En iyi fiyat seçenekleri ile MP-24 ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam atığım linktekini aldım gelsin bakıcam unutmazsam nasıl olduğunu yazarım buraya.Klasse e-ticaret sitelerindeki diğer markalar gibi değil hocam, ben de kullanıyorum ve cidden çok memnunum, eskidiği için değiştirip yine Klasse almayı düşünüyorum. Ucuz ve kalitesiz olup F/P olarak kakalanmaya çalışan ürünlerin aksine gerçekten fiyatına rağmen harika performans veriyor.
Hayırlı olsun. Ben de Japon Dalgası desenlisini kullanıyorum bayağıdır, üzeceğinizi sanmıyorum hele ki o fiyata aşırı memnun kalacağınıza eminim.Hocam atığım linktekini aldım gelsin bakıcam unutmazsam nasıl olduğunu yazarım buraya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.