Bu düşünceyi kim ortaya attıysa bence tartışılır. Sebebi ise kişiden kişiye bu durum değişir. Bende mousepad bakıyordum. Speed alacaktım hatta cam bile baktım. CS2 oynayamazsın dediler. Biraz araştırdım. Sonra denemek istedim. Şu an piyasadaki en hızlı mousepad aldım.
TENTA-X Jinsoku. Cam mousepadler ile kıyaslandığında bile hızlı olduğu söyleniyor. Bu konuda birisi yabancı forumda tablo paylaşmış.
Çok iyi bir oyuncu değilim. Sens ve DPI ayarlarım yüksektir. Belki bundan kaynaklı daha rahat alışmış olabilirim. %50 speed bir mousepad kullanıyordum. Bundan direkt Jinsoku'ya geçtim. Hiçbir hassasiyet ve DPI değiştirmedim. Aksine mousepad altındaki skatezleri de dot şeklinde çevirdim. Yani daha da kaygan ve hızlıydı. Ortalama maç içinde öldürme sayım iki katına çıktı. Gözle görülür fark yarattı.
Yani genel olarak bir algı var. Speed mousepad ile CS2 oynayamazsınız gibi ama yanlış. Aksine yüksek hassasiyete alışkınsanız çok daha iyi oynarsınız. Şimdi bundan sonra bir daha kontrollü bir mousepad kullanmam.
Eki Görüntüle 2624427
Let’s break it down:
Dynamic Friction
- Jinsoku Speed Pad – 0.197
- InfinityMice Speed V2 – 0.201
- Wallhack SP-004 (Glass) – 0.207
- Artisan Raiden Mid – 0.228
Static Friction
- Jinsoku Speed Pad – 0.196
- InfinityMice Speed V2 – 0.207
- Wallhack SP-004 (Glass) – 0.218
- Artisan Raiden Mid – 0.233