Mouse pad önerisi

polat2141

Hectopat
Daha fazla  
Klasse ürünlerini öneren çok gördüm ama alınır mı? Yoksa başka öneriniz var mıdır? 600-700 TL'yi geçmesine gerek yok. CS gibi oyunlar oynayan birisiyim.

Bütçe belirtmissiniz ama eğer onu 1500TL yapabilirseniz Wraith Esports spirit of the aim Speed var tavsiyem gerçekten FPS oyunu için.

FPS oyunu için SoA gibi bir speed mousepad mantıksız olur, hybrid versiyon daha iyi olacaktır.
Bu düşünceyi kim ortaya attıysa bence tartışılır. Sebebi ise kişiden kişiye bu durum değişir. Bende mousepad bakıyordum. Speed alacaktım hatta cam bile baktım. CS2 oynayamazsın dediler. Biraz araştırdım. Sonra denemek istedim. Şu an piyasadaki en hızlı mousepad aldım. TENTA-X Jinsoku. Cam mousepadler ile kıyaslandığında bile hızlı olduğu söyleniyor. Bu konuda birisi yabancı forumda tablo paylaşmış.

Çok iyi bir oyuncu değilim. Sens ve DPI ayarlarım yüksektir. Belki bundan kaynaklı daha rahat alışmış olabilirim. %50 speed bir mousepad kullanıyordum. Bundan direkt Jinsoku'ya geçtim. Hiçbir hassasiyet ve DPI değiştirmedim. Aksine mousepad altındaki skatezleri de dot şeklinde çevirdim. Yani daha da kaygan ve hızlıydı. Ortalama maç içinde öldürme sayım iki katına çıktı. Gözle görülür fark yarattı.

Yani genel olarak bir algı var. Speed mousepad ile CS2 oynayamazsınız gibi ama yanlış. Aksine yüksek hassasiyete alışkınsanız çok daha iyi oynarsınız. Şimdi bundan sonra bir daha kontrollü bir mousepad kullanmam.

1766147751720.png

Let’s break it down:​

Dynamic Friction​

• Jinsoku Speed Pad0.197
  • InfinityMice Speed V2 – 0.201
  • Wallhack SP-004 (Glass) – 0.207
  • Artisan Raiden Mid – 0.228

Static Friction​

• Jinsoku Speed Pad0.196
  • InfinityMice Speed V2 – 0.207
  • Wallhack SP-004 (Glass) – 0.218
  • Artisan Raiden Mid – 0.233

Bu düşünceyi kim ortaya attıysa bence tartışılır. Sebebi ise kişiden kişiye bu durum değişir. Bende mousepad bakıyordum. Speed alacaktım hatta cam bile baktım. CS2 oynayamazsın dediler. Biraz araştırdım. Sonra denemek istedim. Şu an piyasadaki en hızlı mousepad aldım. TENTA-X Jinsoku. Cam mousepadler ile kıyaslandığında bile hızlı olduğu söyleniyor. Bu konuda birisi yabancı forumda tablo paylaşmış.

Çok iyi bir oyuncu değilim. Sens ve DPI ayarlarım yüksektir. Belki bundan kaynaklı daha rahat alışmış olabilirim. %50 speed bir mousepad kullanıyordum. Bundan direkt Jinsoku'ya geçtim. Hiçbir hassasiyet ve DPI değiştirmedim. Aksine mousepad altındaki skatezleri de dot şeklinde çevirdim. Yani daha da kaygan ve hızlıydı. Ortalama maç içinde öldürme sayım iki katına çıktı. Gözle görülür fark yarattı.

Yani genel olarak bir algı var. Speed mousepad ile CS2 oynayamazsınız gibi ama yanlış. Aksine yüksek hassasiyete alışkınsanız çok daha iyi oynarsınız. Şimdi bundan sonra bir daha kontrollü bir mousepad kullanmam.

Eki Görüntüle 2624427

Let’s break it down:​

Dynamic Friction​

• Jinsoku Speed Pad0.197
  • InfinityMice Speed V2 – 0.201
  • Wallhack SP-004 (Glass) – 0.207
  • Artisan Raiden Mid – 0.228

Static Friction​

• Jinsoku Speed Pad0.196
  • InfinityMice Speed V2 – 0.207
  • Wallhack SP-004 (Glass) – 0.218
  • Artisan Raiden Mid – 0.233

Direkt SoA gibi pürüssüz bir speed almaktansa pürüzlü bir speed almak yinede cok daha avantajlı olur. Yerine göre iyi bir durdurma kuvveti saglamasıda önemli, direkt olarakta oynayamazsınız demedim zaten. SoA speed gibi üst düzey hızda bir mousepadin avantajdan çok dezavantajı olur ki bunu hem yüksek sens kullanan hemde mousepadlerinden biri SoA speed olan birisi olarak soyluyorum. Freefall gibi hem pürüzlü hem hızlı bir mousepadde cok daha rahatım.

Son düzenleme:
Direkt pürüssüz bir speex almaktansa pürüzlü bir speed almak yinede cok daha avantajlı olur. Yerine göre iyi bir durdurma kuvveti saglamasıda önemli, direkt olarakta oynayamazsınız demedim zaten. SoA speed gibi üst düzey hızda bir mousepadin avantajdan çok dezavantajı olur ki bunu hem yüksek sens kullanan hemde mousepadlerinden biri SoA speed olan birisi olarak soyluyorum. Freefall gibi hem pürüzlü hem hızlı bir mousepadde cok daha rahatım.
Yok sizin için demedim. Sürekli burada araştırırken denk gelmiştim. CS2 oynuyorsan speed olmaz, yapamazsın gibi düşüncede olan çok kişi var. Ama yapılabilir ve daha iyi performans bile sağlanabilir. Bu kişinin kendisi ile alakalı durumdur.

Bu arada geçiş yaptığım mousepad Klasse Longteng Huoyun Gaming Mousepad

Gayet güzel ve tatmin ediciydi. Ama hız mousepad istediğim için geçtim. Arkadaşımda CS2 oynuyor. Ona hediye ettim. Memnun kaldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı