Mouse pad önerisi

• Konuyu başlatan Npc06
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 106

Npc06

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Mouse pad almayı düşünüyorum ve neyi alacağıma karar veremedim. Bu mouse pad ile hem FPS hem de hikayeli oyun oynamak istiyorum. Seçeneklerimde Klasse Blitz, Klasse Longteng, SteelSeries QCK ve spirit of aim var. Valorant'ta sensim 750. Hybrid almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Mouse pad almayı düşünüyorum ve neyi alacağıma karar veremedim. Bu mouse pad ile hem FPS hem de hikayeli oyun oynamak istiyorum. Seçeneklerimde Klasse Blitz, Klasse Longteng, SteelSeries QCK ve spirit of aim var. Valorant'ta sensim 750. Hybrid almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım?
Sensiniz düşükmüş bence speed alabilirsiniz.

Blitz hakkında bilgi yok, longteng rezil, QCK çamur yüzey. Yani kısacası ele direk. Tam olarak bütçen ve pad yüzeyinden beklentin nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı