Mouse pad oyuna etki eder mi?

Bence etki ediyor. 4 sene boyunca Logitech G300S mouse yanında gelen mousepad'i kullanmıştım. Artık masadan sürekli kaymaya başladığı için yeni bir mousepad almak istedim ve şu mousepad'in en büyük (90x40) olanını aldım. Farklı ve büyük bir mousepad'e geçince farkı cidden anlıyorsunuz. Aldığım mousepad aşırı kaliteli olmasa da fark anlaşılıyor. Logitech'in mousepad'i bunu kullandıktan sonra çok sert geldi ve aynı zamanda mouse'un onun üzerinde kaymadığını fark ettim.

Mousepad olmadan oynuyorum diyen arkadaşlara gerçekten saygı duydum. Rahat olup olmamasını geçtim masa üzerinde kullanırken çıkardığı ses bile beni sinir etmek için yeterli. Kitap falan koyunca da altından kayıyor sürekli. Mousepad önemli bence. Oyunda seni eSporcu yapmaz ama sağladığı rahatlık hissi bile yeterli benim için.

Ama mesela SteelSeries'in mousepadleri aşırı pahalı. Büyük boy olanı en son baktığımda 300-350 TL bandındaydı. Bence mousepad'e o kadar para verilmez. Malzemesi kalitelidir ona bir şey diyemem de o kadar da kasmaya gerek yok bence. Şu an kullandığım mousepad'e 70 lira verirken bile düşünmüştüm bu kadar para verilir mi diye.

Bu arada Everest'in o mousepad'ini ben de kullandım. Mouse'un aksine gayet iyi bir mousepad ama bana çok küçük geliyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı