Mouse Pad seçiminde nelere dikkat edilmeli?

Hiç yaşamadım. 1000Hz'de 1600 DPI kullanıyorum. Sorun olmadı. Anlık bir hızlanma yaşadım bir ara sadece. O da benden kaynaklı olabilir, bilmiyorum, bir kere oldu zaten. Videosunu atabilirsem buraya bırakayım.

Hiç yaşamadım. 1000Hz'de 1600 DPI kullanıyorum. Sorun olmadı. Anlık bir hızlanma yaşadım bir ara sadece. O da benden kaynaklı olabilir, bilmiyorum. Videosunu atabilirsem buraya bırakayım.
Eski ekipmanlarım Logitech set idi. G300S'de kritik bir maçta 2-3 defa bu IPS yüzünden ölünce ertesi günü gidip Deathadder V2 almıştım. Öfkeyle kalkan harbiden zararla otururmuş.

Speed ile Pro arasında ne farkı var.
Speed düşük hassasiyet için daha uygun, fare mouse pad üstünde daha rahat kayar, bu sayede düşük hassasiyet ile oynuyorsanız fareyi daha hızlı çevirebilirsiniz. Pro ise daha çok kontrol için. Yani daha çok yüksek hassasiyet kullanan kişiler için. Birisinde çok hızlı ancak bir tık isabetsiz, diğerinde yavaş ancak isabetli. Seçim size kalmış.

Mesela şu anki mousemu 1200 DPI kullanıyorum oyunda da Valorant da 0.9 kullanıyorum düşük hassasiyet mi oluyor.

Mesela şu anki mousemu 1200 DPI kullanıyorum oyunda da Valorant da 0.9 kullanıyorum düşük hassasiyet mi oluyor.
Sizin hassasiyetiniz bana göre bayağı yüksek. Kendimden örnek vereyim, birkaç oyun ile.
CS:GO 1.8 sens 400 DPI
Valorant. 0,4 sens 400 DPI
R6S: 8-8 sens 400 DPI

Sizin hassasiyetiniz bana göre bayağı yüksek. Kendimden örnek vereyim, birkaç oyun ile.
CS:GO 1.8 sens 400 DPI.
Valorant. 0,4 sens 400 DPI.
R6s: 8-8 sens 400 DPI.

Bende düşük kullanıyordum eskiden ama şimdi kendimi yormak istemiyorum yeni bilgisayar alana kadar yani benimki yüksek mi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…