Mouse Pad seçiminde nelere dikkat edilmeli?

Katılıyorum. Qck Heavy Medium almıştım bundan önce. Bileğim altta kalıyordu, bileğimi tahriş ediyordu benim. Sevememiştim o yüzden. Qck Edge daha iyi şahsen benim gözümde.

Ben de Glorious Heavy kullandım. Ağırlık dağıtımını güzel yapmışlar. Bana kalırsa QCK Heavy'den daha iyi ve bir tık daha kalındı sanki. Bastırdığınız zaman ağırlık eşit dağıldığından çok da bir şey hissetmiyordunuz. Yine de alışkanlık meselesi. Ben de çok terlettiğinden dolayı (Çok kalındı ve ister istemez elimle bir temas oluyordu) değiştirdim.

Tamamdır arkadaş HyperX atmış sizce o nasıl dediğiniz mouse a da bakacağım teşekkür ederim.

HyperX saydığım listede vardı zaten. Güzeldir o da. Size tavsiyem, MediaMarkt gibi bir teknoloji mağazasına gidip bakın. Kutularında delikler oluyor. Böylece dokusunu kutuyu açmadan ahissedebiliyorsunuz. Gerisi size kalmış zaten.

Ben de Glorious Heavy kullandım. Ağırlık dağıtımını güzel yapmışlar. Bana kalırsa QCK Heavy'den daha iyi ve bir tık daha kalındı sanki. Bastırdığınız zaman ağırlık eşit dağıldığından çok da bir şey hissetmiyordunuz. Yine de alışkanlık meselesi. Ben de çok terlettiğinden dolayı (Çok kalındı ve ister istemez elimle bir temas oluyordu) değiştirdim.
Ben oyunları bilekten değil koldan oynadığım için fareyi dolayısıyla bileğimi çok hareket ettiriyordum. Yarım saat oyun oynayınca bile hemen kolum kızarırdı. 1 hafta kadar kullanıp satmıştım. Seveni var tabi ama bi ben sevemedim.

Ben birkaç tane öneri bırakayım. Boyutları kendiniz seçebilirsiniz. Bu modellerden söylediklerimize dikkat ederek seçim yapabilirsiniz.

Pardon yanlış bakmışım. Şu anda bu ürünü mü kullanıyorsunuz.

Evet, ancak kablolu kullanıyorum ben. Memnunum. Skatezler çok iyi. Ahşapta bile yağ gibi kayıyor. Mousepad kullanmıyorum şu anda ondan dolayı.

1655641682774.png

Ne tarz bir ped aradığınız önemli, çok düşük hassasiyetle oynuyorsanız Speed mousepad daha mantıklı olabilir. Bu tarz mousepadler ince ve çok kaygan olur, control olanlar daha kalın olur ve daha mouse'u kontrol etmeniz daha kolay olur fareyi sabit tuttuğunuzda oynamaması gibi. Oynadığınız oyunlara da bağlı aslında.

Yakın bir fiyatta Aerox 3 Wireless da var. Biraz daha pahalı. İkisinden birini seçecek olursam yine Glorious'u seçerdim ama yine bir sorun/bakın siz.
Hocam mouse ilgimi çektiği için bir bakmak istedim az önce. Araştırdığımda farede PMW 3360 sensör olduğunu öğrendim. Yani 250 IPS 12000 DPI. 250 IPS sorun yaratmıyor mu oyunlarda? 220 IPS eski farem ile bazen çok hızlı çevirince kitlenir kalırdı. Benzer bir sorun yaşadınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı