Mouse pad Speed mi alınmalı yoksa Control mü?

Bütçe
700
QCK heavy modelini de tercih ediyorlar ama daha çok CS2 için belki Valorant için pek iyi bir seçenek olmayabilir yine de linkini atayım buraya.
Bu bütçede benim bildiğim kadarıyla iyi sayılabilecek alınabilecek bazı mousepadler bunlar daha iyi bir mouse pad arıyorsanız 1-1.5k bandına çıkmanız gerekecek hocam.

QCK heavy oyundan kaynaklı değil de sensten kaynaklı alınmaz gibi Control olduğu için çıkarabileceğim Max 1200 TL önerinizi bekliyorum hocam.

QCK heavy oyundan kaynaklı değil de sensten kaynaklı alınmaz gibi Control olduğu için çıkarabileceğim Max 1200 TL önerinizi bekliyorum hocam.
Biraz daha bütçeyi zorlayabilirim derseniz bu mevcut speed yada hybrid seçip alabilirsiniz. Başka mousepadlerde mevcut sitede bütçeniz dahilinde ama onlar ne kadar iyidir pek bilemiyorum.

QCK Heavy modelini de tercih ediyorlar ama daha çok CS2 için belki Valorant için pek iyi bir seçenek olmayabilir yine de linkini atayım buraya.

Bu bütçede benim bildiğim kadarıyla iyi sayılabilecek alınabilecek bazı mousepadler bunlar daha iyi bir mousepad arıyorsanız 1-1.5k bandına çıkmanız gerekecek hocam

Bende size onu önerecektim hocam ama bütçeniz kısıtlı olabilir diye bunları önerdim onların yerine. Eğer bütçe 1kya çıkıyorsa onu da alabilirsiniz o bütçede en iyilerinden biri diye biliyorum o mousepade pek hakim değilim ama forumda çok övülüyor iyidir diye düşünüyorum.
Tamamdır hocam teşekkürler biraz outlet bekleyip gelmezse alacağım.

Valorant'ta profesyonel deneyim için yeni bir mouse pad alacağım. Bütçem 700 TL 0.14 sens 1600 DPI oynuyorum (58cm/360) sizce mousepadimi Control mü almalıyım Speed mi? Ürün önerilerinizi de bekliyorum.

Kullandığım en iyi mouse pad buydu bunun özelliğinin ne olduğunu bilmiyorum ancak oyunlarda da felaket akıyor.

Kullandığım en iyi mouse pad buydu bunun özelliğinin ne olduğunu bilmiyorum ancak oyunlarda da felaket akıyor.

Bu pad ofis padi oyun için uygun olacağını pek zannetmiyorum daha çok masabaşında yoğun saatler geçiren kodlamacılar vb. için tasarlanmış.

Bunu almayı düşünüyorum zaten. Yorumunuz nedir?

Hocam gayet dengeli ve çok kaliteli fiyatına göre yeri gelince hız yeri gelince Control stop Power gayet iyi yapısı gereği sanki kumluymuş gibi bir yapısı var dikişleri rahatsız etmiyor ayrıca yoğun bir şekilde kullanıyorum ekleme olarak CS2 global FACEIT 10seviye seçkin 26k puan Valorant immo 3 bitirmiştim.

Geri
Yukarı