Mouse Pad ve Yazıcı Önerisi ?

Proserpine

Hectopat
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar.
Toplama bilgisayarım için harici bileşenleri hazırladım.
Ancak bu parçaların yanına yakısacak iyi bir mouse pad ve yazıcı önerisi istiyorum.
Mouse pad olarak Logitech g240 veya g440 düşündüm.
Yazıcı olarak hiçbir bilgim yok ancak görünüm benim için her parçada önemlidir.
Aşağideki parçaların herhangi biri yerine başka öneriniz varsa sevinirim.
2000-3000 TL Aşağideki harici bileşenlere, 3000 TL'De kasaya vericem.
Mouse pad için 100-200 TL Yazıcı içinde 150-350 TL bütçem vardır.

Monitör : AOC 23.6" E2461Fwh Geniş Ekran.

Webcam : Logitech C310 HD 720p 5MP.

Hoparlör : Logitech Z-623 2+1 Thx.

Kulaklık : Logitech G430 Gaming.

Mouse : Logitech G502 Gaming.

Klavye : Logitech G910+ Orion Spark.

Son düzenleme:
Logitech G240 öneririm. Uzun zamandır kullanıyorum, yüzeyinde aşınma olmadı. Temizliği kolay, alabilirsiniz.

5.jpg

Logitech g240 ile g440 arasında kaldım şahsen 440 daha iyi diye düşünmüştüm numaralara bakarak ancak videolara vb baktığım zaman g240 yumuşak g440 sert bir yapıya sahip benim masam oldukca büyük olucak daha çok fps türü oyun oynuyorum veya gta 5 lol vb para sıkıntı değil hangi mouse padı almalıyım 240mı 440mı ?

Diğer padlardan farkı ne ben logitech seti dizdiğim için mouse padında en iyi logitechin gider diye düşünmüştüm uyumluluk olarak g502ye göre gerçi padda fark edermi bilmiyorum ama. Bide parçalarım güzelmi 3 milyarada kasayı topluycam

Ben Steelseries Qck kullanıyorum yüzeyi çok kaliteli, sonunda "+" olan modeli daha büyük ve daha kaliteli. Onu almanı öneririm. Ben olsam fareyi Razer Deathadder Chroma, klavyeyi Razer Blackwidow Chroma alırdım. Eğer mousepadi renkli bir şey istiyorsan Razer FireFly al.

Razer deathadder chroma'nın kullanım farkını pek bilemem belkide logitech g502den daha iyidir ancak benim için görünümde çok önemli g502'yi gidip mağazada denedim elime tam oturdu ve çok hoş tuşları vb bana göre tam oyun faresi klavyeye gelirsek razer black yerine logitech g910 bana neredeyse aynı geldi ama ben logitechi daha cok sevdiğim için ve 910 gözüme daha hoş geldiginden bunu seçtim ama fiyat olarak razer daha iyi ancak sen bunları fiyat olarakmi bana söylüyorsun daha iyi olur diye yoksa logitechden bu parçalar daha iyi anlamındamı ? Birde videolarda görmüştüm klavye ve mouse'nin tam oturdugu dikdörtgen büyük padler oluyor bunları nerden bulabilirim teşekkürler.

Fiyat olarak değil ergonomi, kalite ve performans olarak Razer'i önerdim. Örneğin Razer DeathAdder Chroma'da kullanılan sensör gelişmiş sensör olduğu için tepki süresi az oluyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı