Mouse Pad ve Yazıcı Önerisi ?

g240 yumuşak yüzey g440 ise sert plastik bir yüzey ikisinide kullandım ama mouse pad olarak steelseries quick pad kullanıyorum şu ara yüzeyi logitech mouse pad lere göre göre daha yumuşak ve rahat .

Senin yolladığınla mouse pad xlarge ben mediumu nu kullanıyorum boyutları gayet iidir . (link aşşağıda)

STEELSERIES QcK medium Mousepad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Hım mouse göre mouse pad uyumu yok. Bende logitech g700s kullanıyorum öyle bir uyumluluk veya özellik söz konusu değil . Dediğim gibi steelseries mouse pad g700s de daha memnun etti beni ama g440 sert bir kaplama onu sevmek ayrı bir durum sert zemin daha iyi kullanıcı deneyimi kazandırabilir söyleyim o kişinin seçimine göre değişebilir .

Ben hep cs go veya lol türü oyunlar oynarım g240 ile g440 arasındaki farkta DPI Diye birşey duydum bu oyuncuya göre değişiyormuş ben fps oyunları oynuyorum bunun için benim oynamam gereken dpı kaç olmalı veya söyle söleyim ben yumuşak paddamı yoksa sert paddamı oynamalıyım

DPI olayını kendine göre ayarlaman gerek. Hangisinde rahat oynuyorsan onda oynayacaksın. FPS için alacaksan kesinlikle ve kesinlikle Razer DA Chroma ve Steelseries Qck+ öneririm.

Hım tam olarak bir şey diyemiyeceğim o senin mouse tutuşun la ve de kullanım tarzınla ilgili bir durum ona ancak sen karar verirsin .Düşük dpi büyük hareketler diyorsan g440 ı biraz hızlı hareket olanağı sağlar .Tam tersi küçük bir alan da yüksek dpi hızlı hareket yumuşak pad de daha iyi hareketler sağlar .Bu örnekler kullancının mouse tutşuna göre felan değişir . Ama bileğin masada sabit elide bilekten sonra ki bölgeden oynatıyorsan mouseu g440 uzun süreden sonra ağrı yaptığını gördüm en azından bende öyle oldu .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı