Mouse padin yıkanması zarar verir mi?

Düzgün yıkanırsa zarar vermez.

Ben bu videoya bakarak temizledim geçen hafta bir sıkıntı oluşmadı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tek yapman gereken fayansı ılık bir suyla ıslatıp oraya koymak. Daha sonra da yavas yavas cok bastırmadan ve kaynar su kullanmadan çamaşır deterjanı ile ovalayacaksın.

Yıkadıktan sonra da bir havluyla yine bastırmadan ve şeklini bozmadan nazikçe kurula. Zaten bu işlem bayağı bir kuruluyor kenara koyduktan sonra 1 saatte falan tamamen kurumus olur.

Çitelemediğiniz sürece sorun olmaz. Makineye de atmayın.

Ben bu videoya bakarak temizledim geçen hafta bir sıkıntı oluşmadı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tek yapman gereken fayansı ılık bir suyla ıslatıp oraya koymak. Daha sonra da yavas yavas cok bastırmadan ve kaynar su kullanmadan çamaşır deterjanı ile ovalayacaksın.

Yıkadıktan sonra da bir havluyla yine bastırmadan ve şeklini bozmadan nazikçe kurula. Zaten bu işlem bayağı bir kuruluyor kenara koyduktan sonra 1 saatte falan tamamen kurumus olur.

Sipariş kısmını atmışsınız, mouse pad gözükmüyor.

Yıkarken fazla bastırmayın ve çitilemeyin. Renkliyse rengi atar.
admin kafasına göre başlığı değiştirmiş arkadaşlar, yıkamasında bir sorun yok. evimde balkon olmadığı için kurutamıyorum kurutma makinesine atarsam zarar görür mü?

admin kafasına göre başlığı değiştirmiş arkadaşlar, yıkamasında bir sorun yok. evimde balkon olmadığı için kurutamıyorum kurutma makinesine atarsam zarar görür mü?

Balkonda kurutmayın zaten. Altına havlu koyup odanın bir köşesine serin yeter. Kendiliğinden kurusun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı