Mouse polling rate 4000Hz yapınca LoL kasıyor

Merhaba. Dareu A950 Pro 4K Hz farem var. LoL'de 4000Hz response time ayarını da 1 yaptığımda kasıyor.
Response time ellemeyip sadece Hz 4000 yapınca da kasıyor.
Bunun nedenini çok merak ediyorum normal mi? Sistemimde üst düzey R5 7600, 32 GB RAM, 3080 Ti var, yapmaması lazım oyun kaynaklı mı? Valorant'da kasma falan yok mesela?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Dareu A950 Pro 4K Hz farem var. LoL'de 4000Hz response time ayarını da 1 yaptığımda kasıyor.
Response time ellemeyip sadece Hz 4000 yapınca da kasıyor.
Bunun nedenini çok merak ediyorum normal mi? Sistemimde üst düzey R5 7600, 32 GB RAM, 3080 Ti var, yapmaması lazım oyun kaynaklı mı? Valorant'ta kasma falan yok mesela?

Hocam sistemle alakası yok bu olayın bazı oyunlar yüksek yüksek Mouse Hz'leri desteklemediği için kasma yapabiliyor 2K yada 1K Hz'de oynarsanız bir şey olmaz hocam.
Bir de 4K Hz destekleyen oyunlarda 4K'da rahat oynamak ve farkı hissetmek için en az 240Hz monitöre sahip olmalısınız.

Son düzenleme:
Hocam sistemle alakası yok bu olayın bazı oyunlar yüksek yüksek Mouse Hz'leri desteklemediği için kasma yapabiliyor 2K ya da 1K Hz'de oynarsanız bir şey olmaz hocam.
Bir de 4K Hz destekleyen oyunlarda 4K'da rahat oynamak ve farkı hissetmek için en az 240Hz monitöre sahip olmalısınız.

360 var ama Valorant da yan etki input lag VS yapar mı diye çekindim LoL'de böyle olunca

360 var ama Valorant da yan etki input lag VS yapar mı diye çekindim LoL'de böyle olunca

Bazen adamlar ışınlanıyormuş gibi oluyor buna yordum bende o durumu.

Hocam sistemle alakası yok bu olayın bazı oyunlar yüksek yüksek Mouse Hz'leri desteklemediği için kasma yapabiliyor 2K ya da 1K Hz'de oynarsanız bir şey olmaz hocam.

Response Time ne yapayım peki 7 de default 1 de kalsın mı?

360 var ama Valorant da yan etki input lag vs yapar mı diye çekindim LoL'de böyle olunca.

Bazen adamlar ışınlanıyormuş gibi oluyor buna yordum bende o durumu.

Response time ne yapayım peki 7 de default 1 de kalsın mı?

Hocam Valorant 8K desteklemiyor ama 4K destekliyor diye biliyorum bu yüzden Valorant'ta 4K ile oynayabilirsiniz ama saf girdi süresi ayarını açmayı unutmayın saf girdi süresi ile sorun yaşamdan oynarsınız.
Response time default olarak kalsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı