Mouse sağa çekiyor

S4nsarX

Hectopat
Daha fazla  
Gamepower bane mouse kullanıyorum, hiçbir sorunu yoktu. Oyundan çıktım dizi izleyecektim, siteyi açtım odadan çıktım, 5 dakika sonra geri geldiğimde mouse sağa ve sola çok ağır hareket ediyordu ama yukarı aşağı problemi yok. Sadece sağa ve sola çok ağır.

Mouseyi tak çıkar. Olmazsa üzerinde bir dpi tuşu varsa bas ve dpi değiştir. Mousenin yazılımını indir ve ordan dpi ayarlarını kurcala. Bu arada mouse sağa sola giderken yavaş mı yoksa kasıla kasıla mı gidiyor? En son olarak Windows Tuşu -> Oraya Fare Ayarları yaz ve çıkan sonuca tıkla. -> Açılan ayarlar sekmesinden sağ tarafda bulunan "Ek Fare Seçenekleri" adlı kısma tıkla. -> İşaretçi Seçenekleri -> İşaretçi Hızınızı Seçin yazar onun altının altında "İşaretçi hızını arttır" olması lazım. Eğer tik işaretliyse işareti kaldır. İşaretli değilse tiki işaretle. Birde windows sürümün nedir ?

Benim aklıma bu kadar geldi umarım işe yarar kolay gelsin.

Mouseyi tak çıkar. Olmazsa üzerinde bir dpi tuşu varsa bas ve dpi değiştir. Mousenin yazılımını indir ve ordan dpi ayarlarını kurcala. Bu arada mouse sağa sola giderken yavaş mı yoksa kasıla kasıla mı gidiyor? En son olarak Windows Tuşu -> Oraya Fare Ayarları yaz ve çıkan sonuca tıkla. -> Açılan ayarlar sekmesinden sağ tarafda bulunan "Ek Fare Seçenekleri" adlı kısma tıkla. -> İşaretçi Seçenekleri -> İşaretçi Hızınızı Seçin yazar onun altının altında "İşaretçi hızını arttır" olması lazım. Eğer tik işaretliyse işareti kaldır. İşaretli değilse tiki işaretle. Birde windows sürümün nedir ?

Benim aklıma bu kadar geldi umarım işe yarar kolay gelsin.
Sağa sola çok ağır hareket ediyor yazdığımız herşeyi denemiştim işe yaramadı win 8.1 pro kullanıyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı