Mouse scroll tuşu olması gerektiği gibi çalışmıyor

Acar41

Centipat
Daha fazla  
Darmoshark M3 4K oyuncu mouse kullanıyorum. Mouse'da scroll tuşunu aşağıya kaydırırken arada yukarı atıyor. Aynı şekil yukarı kaydırırken de aşağıya kayıyor. Bunun çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Darmoshark mouselarda kronik sorun. Aynısı M3 faremde de oluyor. Garantisi hala devam ettiği için Wraith'e ulaştım, bakalım ne yapacakalar.

Vallahi fareyi çok beğenmiştim 2. el aldığım için adama ulaşamadım arkadaşa verdim yenisini aldım Darmoshark M3 Pro Max. Umarım bu mousedede yaşamam o sorunu.

Vallahi fareyi çok beğenmiştim 2. el aldığım için adama ulaşamadım arkadaşa verdim yenisini aldım Darmoshark M3 Pro Max. Umarım bu mousedede yaşamam o sorunu.
Ben de çok seviyorum fareyi, sensörü olsun ergonomisi olsun hafifliği olsun harika ama şu lanet scroll sorunu CS2 oynarken defalarca kez istediğim silaha geçemeyip ölmeme sebep oldu.

Darmoshark mouselarda kronik sorun. Aynısı M3 faremde de oluyor. Garantisi hala devam ettiği için Wraith'e ulaştım, bakal.

Ben de çok seviyorum fareyi, sensörü olsun ergonomisi olsun hafifliği olsun harika ama şu lanet scroll sorunu CS2 oynarken defalarca kez istediğim silaha geçemeyip ölmeme sebep oldu.

Şakasız aynı durumu bende yaşadım CS'de olsun internet sitelerinde olsun bir yerden sonra başka fareye geçince aynı durumu yaşayacağım diye bekler oldum. En son dayanamadım aldım bir daha umarım tekrarlanmaz. Umarım sana da yardımcı olurlar. Tamir edilince bildirir misin merak ediyorum destek sürecini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı