Çözüldü (TIGDES) Mouse scroll tuşu çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi.
Merhabalar TIGDES Macro Gaming Mouse Model No: M48 bir mouse kullanıyorum, MB3 (Scroll orta tuşu) çalışıyor fakat scroll görevini yapmıyor. Örneğin tarayıcıda bir bağlantıyı yeni sekmede açmak için MB3 kullanabiliyorum fakat sayfayı aşağı yukarı kaydıramıyorum, bazen aşağı kaydırmaya çalışırken bir aşağı bir yukarı gidiyor. Bunu düzeltmemin bir yol var mı acaba? Mouse'u söksem scroll tekerleğine müdahale edebileceğim bir durum var mı?

Çözüm
Kronik problem maalesef, isterseniz içini açıp elinizle düzeltmeye çalışabilirsiniz fakat çok bir şey yapabileceğinizi zannetmiyorum.
Kronik problem maalesef, isterseniz içini açıp elinizle düzeltmeye çalışabilirsiniz fakat çok bir şey yapabileceğinizi zannetmiyorum.
Konuya cevap beklerken içini açtım, içinde saç parçaları ve ufak tefek toz, kir vs. gördüm onları temizledim. Biraz da elime gevşek geldiği için scroll tuşunu söküp iyice bastırarak yeniden oturttum, şu an sorunsuz çalışıyor. 1-2 gün sonra bozulmazsa iyidir :)
Not: Kendi hatamdan kaynaklı olsa gerek ki sol tık sesim değişti, eskisinden biraz sert, sağ tık da tam tersine biraz yumuşak. İdare edeceğiz artık :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı