Mouse scroll tuşuna bastıktan sonra kasadan cızırtı geliyor

Merhaba, İncehesap'tan yeni güç kaynağı aldım kasama taktım. Bilgisayarda mouse ile scroll yaptığım zaman ve klavyede tuşa bastığım zaman kasadan bız bız elektrik sesi geliyor. Güç kaynağında sıkıntı mı var?

Aldığım güç kaynağı:MSI MAG A650BNL 650W 80 Plus Bronze 120mm Fan Power Supply - incehesap.com

Yaklaşıp anlayın önce hangi parçadan geldiğini eğer PSU'yu taktıktan sonra olduysa PSU da sorun olabilir. Ayrıca yük altında da ses geliyor mu bakar mısınız bir oyuna girip veya FurMark yapıp.

Yaklaşıp anlayın önce hangi parçadan geldiğini eğer PSU'yu taktıktan sonra olduysa PSU da sorun olabilir. Ayrıca yük altında da ses geliyor mu bakar mısınız bir oyuna girip veya FurMark yapıp.

Ses ekran kartından geliyor bilgisayar açıldıktan sonra ilk 2 dakika ses yok sonradan geliyor cızırtı.

Sesi atar mısınız ve ekran kartı nedir? YouTube'a yükleyebilirsiniz bu arada.

AMD'nin uygulamasını Görev Yöneticisi'nden sonlandırıdım ses gitti bir daha yeniden başlatıp atacağım sesi. Ekran kartı Sapphire RX 6600.

Sesi atar mısınız ve ekran kartı nedir? YouTube'a yükleyebilirsiniz bu arada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
AMD'nin uygulamasını Görev Yöneticisi'nden sonlandırıdım ses gitti bir daha yeniden başlatıp atacağım sesi. Ekran kartı Sapphire RX 6600.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Coil whine olabilir özellikle de uygulamayı kapattıysanız nadir de olsa yazılımsal olabiliyor. Ekran kartı driverınızı DDU ile silin silerken Windows'un driverı değiştirmesine izin vermeyi tikleyin. Sonrasında ise en güncel drıverı indirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı