Mouse Sol tık Sorunu

Jackdaw713

Kilopat
Daha fazla  
SteelSeries Rival 105 satın aldım daha bir gün olmadan sol tıkında sıkıntı çıktı. Sol tıka basıp çektiğimde normal fakat bazen 2 saniye basılı tuttuğumda (masaüstünde klasör sürüklerken) mouseu bıraktığımda geri çekilirken tık diye ses çıkarıyor (normalden çok fazla) ve zorlanıyor sonra kullanmaya devam edebiliyorum fakat bu çok sinir bozucu bir'şey mousenin kendi özelliği falan mı dedim ama böyle saçma bir özellik ekleyeceklerini düşünmüyorum. Çözümü de yok galiba, bundan önce aldığım Gaming mousede de aynı sorunu yaşamıştım. Size hiç böyle bir şey oldu mu? Ya da çözümünü biliyor musunuz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir farede de sorun yaşadığınızı belirttiğinize göre başka bir bilgisayarda denemenizde fayda var.
Süre geçmeden direkt olarak iade ya da değişim hakkınızı kullanabilirsiniz.

SteelSeries Rival 105 satın aldım daha bir gün olmadan sol tıkında sıkıntı çıktı. Sol tıka basıp çektiğimde normal fakat bazen 2 saniye basılı tuttuğumda (masaüstünde klasör sürüklerken) mouseu bıraktığımda geri çekilirken tık diye ses çıkarıyor (normalden çok fazla) ve zorlanıyor sonra kullanmaya devam edebiliyorum fakat bu çok sinir bozucu bir'şey mousenin kendi özelliği falan mı dedim ama böyle saçma bir özellik ekleyeceklerini düşünmüyorum. Çözümü de yok galiba, bundan önce aldığım Gaming mousede de aynı sorunu yaşamıştım. Size hiç böyle bir şey oldu mu? Ya da çözümünü biliyor musunuz? Şimdiden teşekkürler.
Hocam yanlış anlamadıysam basılı tutup bıraktığınızda ikinci bir tık sesimi geliyor? kastettiğiniz buysa bu her mouse'da böyle.

Merhaba, Rival 105 malzeme kalitesi oldukça düşük bir fare. Esasında asya ve çin pazarında satış yapılmak üzere geliştirilmiş bir model. Sensör olarak da çok başarılı değil. Yalnızca şekil olarak SSin en iyi şekillerinden birine sahip.
Sizin sorununuz switchin problemli olmasından kaynaklanmıyor sanırım daha çok fiziksel gibi. Fareyi açarak içindeki yapıya bakmanız gerekiyor. Switch üzerine baskı uygulayan plastiklerde sorun olabilir. Bazen farenin alt bölümünü üst kısma bağlayan vidalar iyi sıkılmamış olabiliyor. Basitçe bu vidaları sıkarak da sorun düzelebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı