Mouse sol tıkı bozuk

xthealan2

Hectopat
Yer
Eindhoven
Arkadaşlar sinir krizi yaşayacağım. Sol tık basıyorum ama basılı tutuyor ve basmıyor hiçbir yere. Sert basınca basıyor ama yine basılı tutuyor sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merdiven altı üretim olan bir ürün almışsınız sonuçta. Şans işi bazılarınınki 2 hafta da falan bozuluyor. Yeni bir şey almaktan başka çarenizin olduğunu sanmıyorum. Belki açıp bakar, yaparsınız ama düşük ihtimal.

Merdiven altı üretim olan bir ürün almışsınız sonuçta. Şans işi bazılarınınki 2 hafta da falan bozuluyor. Yeni bir şey almaktan başka çarenizin olduğunu sanmıyorum. Belki açıp bakar, yaparsınız ama düşük ihtimal.

Merhaba ürünü bir YouTuber videosunun tavsiyesinden aldım hiç sıkıntısı yoktu makro programıda çalışıyorher şey çalışıyor fakat bugün oyun oynarken tıkladığımda basılı tutuyor.

Benim Everest farede öyle oluyordu istiyorsan garantiye gönder uğraştırır ama biraz.

Ne kadar sürer.

6 ay olduysa garantiye verebilirsin. Yenisini gönderirler belki bir ihtimal.

Merhaba ürünü bir YouTuber videosunun tavsiyesinden aldım hiç sıkıntısı yoktu makro programıda çalışıyorher şey çalışıyor fakat bugün oyun oynarken tıkladığımda basılı tutuyor.

Ne kadar sürer.
Kargoyla birlikte 30 gün kadar sürebilir. Arkadaşım kulaklığı gönderdiğinde o kadar sürmüştü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı