xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 372 Çözümler 2 Yer Eindhoven 31 Temmuz 2022 #11 FreYr3162 dedi: 6 ay olduysa garantiye verebilirsin. Yenisini gönderirler belki bir ihtimal. Genişletmek için tıkla... 2 yıl garantisi var deneyeceğim büyük ihtimalle ilk biraz çözeyim
FreYr3162 dedi: 6 ay olduysa garantiye verebilirsin. Yenisini gönderirler belki bir ihtimal. Genişletmek için tıkla... 2 yıl garantisi var deneyeceğim büyük ihtimalle ilk biraz çözeyim
kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.298 Çözümler 7 31 Temmuz 2022 #12 xthealan2 dedi: 2 yıl garantisi var deneyeceğim büyük ihtimalle ilk biraz çözeyim Genişletmek için tıkla... İçini açmayın sonra kullanıcı hatası diyip geri gönderirler.
xthealan2 dedi: 2 yıl garantisi var deneyeceğim büyük ihtimalle ilk biraz çözeyim Genişletmek için tıkla... İçini açmayın sonra kullanıcı hatası diyip geri gönderirler.
xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 372 Çözümler 2 Yer Eindhoven 31 Temmuz 2022 #13 Açmadım zaten bilmiyorum açılcağını kerem325 dedi: Kargoyla birlikte 30 gün kadar sürebilir. Arkadaşım kulaklığı gönderdiğinde o kadar sürmüştü. Genişletmek için tıkla... merhaba düzeldi çok sinirlendim direk mousenin sol tıkına bi bastım ve düzeldi az kalsın içine açıcaktım bıkmaktan Son düzenleme: 31 Temmuz 2022
Açmadım zaten bilmiyorum açılcağını kerem325 dedi: Kargoyla birlikte 30 gün kadar sürebilir. Arkadaşım kulaklığı gönderdiğinde o kadar sürmüştü. Genişletmek için tıkla... merhaba düzeldi çok sinirlendim direk mousenin sol tıkına bi bastım ve düzeldi az kalsın içine açıcaktım bıkmaktan
kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.298 Çözümler 7 31 Temmuz 2022 #14 xthealan2 dedi: Açmadım zaten bilmiyorum açılcağını merhaba düzeldi çok sinirlendim direk mousenin sol tıkına bi bastım ve düzeldi az kalsın içine açıcaktım bıkmaktan Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman Türk taktiği ile düzelmiş
xthealan2 dedi: Açmadım zaten bilmiyorum açılcağını merhaba düzeldi çok sinirlendim direk mousenin sol tıkına bi bastım ve düzeldi az kalsın içine açıcaktım bıkmaktan Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman Türk taktiği ile düzelmiş
xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 372 Çözümler 2 Yer Eindhoven 6 Ağustos 2022 #15 kerem325 dedi: Hayırlı olsun o zaman Türk taktiği ile düzelmiş Genişletmek için tıkla... yine bozuldu... kerem325 dedi: Hangi marka ve ne zamandır kullanıyorsun? Yenisini alma vaktin gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... İninal kullanıyourm tarihide 2025e kadar Son düzenleme: 22 Kasım 2022
kerem325 dedi: Hayırlı olsun o zaman Türk taktiği ile düzelmiş Genişletmek için tıkla... yine bozuldu... kerem325 dedi: Hangi marka ve ne zamandır kullanıyorsun? Yenisini alma vaktin gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... İninal kullanıyourm tarihide 2025e kadar