Mouse switch çift tıklıyor

Kâi Ru

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam 20 Eylül'de WLmouse Beast X Magnezyum Mouse [Fabulous Beasts Collection] adlı mouse'u aldım lakin üzerinden 2 ay geçtikten sonra sol click'te bazı sorunlar olduğunu fark ettim. Daha iyi anlamanız için video atacağım. Kısaca özet şu, ilk kuvvet uyguladığımda click atmak yerinde ikinci kuvveti uyguladığımda tam click atmış oluyorum. Video ile daha net anlayacaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ürün değişikliği ya da para iadesi isteyeceğim bu durum normal midir? Eğer kronik bir sorun ise hiç uğraşmak istemiyorum bir de eğer iade etmem gerekiyorsa kutu içeriğinde ki grip tapelerin bazılarını kullandım fakat bir süre sonra deforme oldukları için çöpe attım bu durum ürünü iade etmemi engeller mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam 20 Eylül'de WLmouse Beast X Magnezyum Mouse [Fabulous Beasts Collection] adlı fareyi aldım lakin üzerinden 2 ay geçtikten sonra sol Click'te bazı sorunlar olduğunu fark ettim. Daha iyi anlamanız için video atacağım. Kısaca özet şu, ilk kuvvet uyguladığımda Click atmak yerinde ikinci kuvveti uyguladığımda tam Click atmış oluyorum. Video ile daha net anlayacaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ürün değişikliği ya da para iadesi isteyeceğim bu durum normal midir? Eğer kronik bir sorun ise hiç uğraşmak istemiyorum bir de eğer iade etmem gerekiyorsa kutu içeriğinde ki grip tapelerin bazılarını kullandım fakat bir süre sonra deforme oldukları için çöpe attım bu durum ürünü iade etmemi engeller mi?

İade mi? 😁 kutusunu açmışsınız ne iadesi. Wraith'e garantiye yollayacaksın. Wraith switchlerini değişip yollaması lazım sorun çözülürse bayağı bir şanslısın demektir

@Kâi Ru bir çözüme ulaşabildiniz mi, Haziran ayının sonuna doğru ben de Beast X mini versiyonunu satın aldım sol Click çift tıklıyor benim de.

@Kâi Ru hocam Forum'a giriş yapıyorsunuz fakat mesajıma itibar etmiyorsunuz, konu önemli ne yaptınız ne ettiniz öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:
@Kâi Ru bir çözüme ulaşabildiniz mi, Haziran ayının sonuna doğru ben de Beast X mini versiyonunu satın aldım sol Click çift tıklıyor benim de.

@Kâi Ru hocam Forum'a giriş yapıyorsunuz fakat mesajıma itibar etmiyorsunuz, konu önemli ne yaptınız ne ettiniz öğrenebilir miyim?

Kusura bakmayın pek fazla zaman geçirmiyorum konuyla alakalı mouse yi yollamadım eğer Click'lere fazla baskı uygularsanız deforme oluyor anladığım kadarıyla ben çözümü alışmakta buldum alıştıktan sonra pek bir şey fark etmiyorsunuz. Ekstra olarak biraz saçma olacak fakat ben sorunu bir şekilde minimuma indirdim çözüm yolu da Click kısmına sertçe 2 kere vurduktan sonra hissiyatı minimuma iniyor deneyip denememek size kalmış.

Kusura bakmayın pek fazla zaman geçirmiyorum konuyla alakalı mouse yi yollamadım eğer Click'lere fazla baskı uygularsanız deforme oluyor anladığım kadarıyla ben çözümü alışmakta buldum alıştıktan sonra pek bir şey fark etmiyorsunuz. Ekstra olarak biraz saçma olacak fakat ben sorunu bir şekilde minimuma indirdim çözüm yolu da Click kısmına sertçe 2 kere vurduktan sonra hissiyatı minimuma iniyor deneyip denememek size kalmış.

Bende sadece çift Click sorunu var ama anlayamadım çok nadir oluyor arada. Bu gidişle geri göndereceğim gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı