Mouse tavsiyesi ve tecrübe paylaşımı

Verqil

Hectopat
Katılım
17 Eylül 2020
Mesajlar
1.132
Çözümler
3
Öncelikle merhabalar. Tavsiye için sunacağım fareleri sıralamakla başlayayım.

Razer DeathAdder V2 550 TL.
Razer Viper 550 TL.
Razer Mamba Elite 450 TL.
Logitech G402 400 TL.
Razer DeathAdder Elite + CoD Infinity warfare bundle 380 TL.

Bunlar arasında gönlüm Razer DeathAdder Elite + CoD bundle tarafında. FPS-MMORPG tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum. Çok fazla da para vermek istemiyorum. Muhakkak ki DeathAdder V2 ve Viper modeli diğer 3 modelden iyidir şüphem yok. Ancak bu kadar fazla fiyat farkı vermeye değer mi? Aklıma takılan soru bu. Tavsiyelerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var, yardımcı olursanız memnun olurum.
 
Daha hafif bir mouse, daha iyi paracord tarzı bir kablo, çok daha iyi PTFE mouse ayakları ve görece daha iyi bir sensör istiyorsan değer. İstemiyorsan değmez.
 
Daha hafif bir mouse, daha iyi paracord tarzı bir kablo, çok daha iyi ptfe mouse ayakları ve görece daha iyi bir sensör istiyorsan değer. İstemiyorsan değmez.

Şöyle ki aşırı rekabetçi birisi değilim. Günlük stres atmak için oyun oynayan biriyim, ama ciddi de oynuyorum. Razer DeathAdder Elite şu an çok büyük indirimde(normal fiyatı 480-700 arası oynuyor) ve yanında oyun veriyor(200TL sırf kendisi). Bütün bunlara rağmen bu 2 Mouse'tan birini almak bana fark ettirecek tarzda bir + sağlar mı aslında tüm sorum bu.
 

Geri
Yukarı