Daha fazla
@YAVUZAKTO dostum onu kast etmedim. Bütün parçaları Çin'den getirip sadece marka basıp satışa koyan bir markayı öneremem kusuruma bakma. Malzeme kalitesi çok kötü. Elinde kalma ihtimali yüksek. Ayrıca IPS öyle fark edebileceğin bir şey değil aynı şey ivmelenme içinde geçerli. Ağır olması iyi değil çünkü adam claw tutuyor. Eli fazla yorulur. Önerdiklerim Rampage'den çok daha iyi yani. Ayrıca Mcu'su hakkında hiçbir bilgi yok. Ani dönüşlerde takılabilir. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Sorunuza gelecek olursak; Darmoshark M3 Pro'yu kendim kullanıyorum. Şahane bir mouse. Mixed tutuşlar için biçilmiş kaftan, hafif ve rahat. Şu ana kadar sorun yaşamadım.
@484818 saat mi ayarlıyor muşuz? Yani böyle bir şey ne gördüm ne de işttim.
@484818 M3 Pro'dan kötü değil aksine ufak bir farkla daha iyiler ama tabii ki kablolu. Kablolu kullanmanın eziyetine katlanacak kadar bir fark yok arada.
Eki Görüntüle 2317542
@484818 M3 Pro'dan kötü değil aksine ufak bir farkla daha iyiler ama tabii ki kablolu. Kablolu kullanmanın eziyetine katlanacak kadar bir fark yok arada.
Eki Görüntüle 2317542
@484818 o söylediklerinize ek olarak grip tape de çıkıyor içinden ancak 4KHz dongle kutu içeriğine dahil değil. 500TL'ye yakın bir ücret ile ekstra olarak satın alabilirsiniz.
@484818 o söylediklerinize ek olarak grip tape de çıkıyor içinden ancak 4KHz dongle kutu içeriğine dahil değil. 500TL'ye yakın bir ücret ile ekstra olarak satın alabilirsiniz.
@484818 farenin kutu içeriğinden uzatma kablosu çıkıyor, eğer fare ile dongle arasındaki iletişim mesafesini azaltırsanız daha iyi olur ancak kuzenim böyle yapmadan kullanıyor bir sorun yaşamadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.