Mouse tavsiyesi

Merhaba mouse alacağım fakat sorunsuz bir ürün istiyorum. Konik sorunları olmayan almak istediğim modeller bunlar tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. İster kablolu ister kablosuz fakat kablosuz daha iyi olur. Bu ürünleri kullanan veya mouseler hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. Palm clawn grip iki tutuşu da kullanıyorum.

Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB optik kablolu oyuncu mouse.
ASUS TUF Gaming M4 Wireless optik kablosuz oyuncu mouse.
Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed.
Razer Viper V3 HyperSpeed.
SteelSeries Prime mini şarjlı optik kablosuz oyuncu mouse.
SteelSeries Rival 3 Wireless.
SteelSeries Aerox 3 kablosuz RGB oyuncu mouse.
MSI Clutch GM41 lıghtweıght kablosuz rbg optık oyuncu faresı.
Darmoshark M3S Pro Wireless mouse.
Darmoshark M3 Pro Wireless mouse.
Attack Shark X3.

Ucuza bulabilirsen SMX-R13 önerebilirim.

@NoBMPR R8 özellikle araştırıp bulduğum IPS'si yüksek, kaliteli, ağır sevenler için mükemmel bir mouse ama sen bilirsin :D

Ucuza bulabilirsen SMX-R13 önerebilirim.

@484818 hangi modelden bahsediyorsunuz? Normalde VXE mad r önerecektim ancak stok bitmiş. Sizin için güzel bir seçim olabilirdi. Darmoshark M3 Pro ve m3s Pro olabilir o halde.

Evet Darmoshark M3 Pro ve m3s Pro aralarında bir fark var mı çok bir fark görmedim benn ve kronik sorun vs yaşamam değil mi siteyide ilkdefa duyuyorum güvenebilir miyiz yoksa Razer Cobra'ya yöneleyeceğim gibi duruyor.

@NoBMPR R8 özellikle araştırıp bulduğum IPS'si yüksek, kaliteli, ağır sevenler için mükemmel bir mouse ama sen bilirsin :D

Sağ olun hocam Rampage düşünmüyorum.

Evet Darmoshark M3 Pro ve m3s Pro aralarında bir fark var mı çok bir fark görmedim benn ve kronik sorun vs yaşamam değil mi siteyide ilkdefa duyuyorum güvenebilir miyiz yoksa Razer Cobra'ya yöneleyeceğim gibi duruyor.

Rica ederim sadece öneriydi.

Razer Cobra 1000₺ altına satılıyordu 1-2 ay öncesine kadar. 1500₺ falan verilmez.
M3 Pro ve M3S Pro arasındaki bildiğim tek fark boyutları.
Bunlara ek olarak kablolu olan Razer DeathAdder V3 bakabilirsin.

Eğer 300 lira daha fazla verebilirseniz bu mouse çok güzel. Dış görünüş olsun özellik olarak olsun her açıdan çok iyi hemen altında zaten özellikleri yazıyor. Daha 2-3 saat önce R1 Plus modeli vardı o da stokta kalmamış yani çok tercih edilen bir model kesinlikle öneriririm.

Teşekkürler hocam.

@484818 hangi modelden bahsediyorsunuz? Normalde VXE mad r önerecektim ancak stok bitmiş. Sizin için güzel bir seçim olabilirdi. Darmoshark M3 Pro ve m3s Pro olabilir o halde.

@YAVUZAKTO sen Rampage önermeye devam et küçük dostum.

Razer deadhader V2 HyperSpeed ve Viper V3 HyperSpeed

@YAVUZAKTO dostum onu kast etmedim. Bütün parçaları Çin'den getirip sadece marka basıp satışa koyan bir markayı öneremem kusuruma bakma. Malzeme kalitesi çok kötü. Elinde kalma ihtimali yüksek. Ayrıca IPS öyle fark edebileceğin bir şey değil aynı şey ivmelenme içinde geçerli. Ağır olması iyi değil çünkü adam claw tutuyor. Eli fazla yorulur. Önerdiklerim Rampage'den çok daha iyi yani. Ayrıca MCU'su hakkında hiçbir bilgi yok. Ani dönüşlerde takılabilir. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Teşekkürler hocam.
Sorunuza gelecek olursak; Darmoshark M3 Pro'yu kendim kullanıyorum. Şahane bir mouse. Mixed tutuşlar için biçilmiş kaftan, hafif ve rahat. Şuana kadar sorun yaşamadım.

Son düzenleme:
@YAVUZAKTO dostum onu kast etmedim. Bütün parçaları Çin'den getirip sadece marka basıp satışa koyan bir markayı öneremem kusuruma bakma. Malzeme kalitesi çok kötü. Elinde kalma ihtimali yüksek. Ayrıca IPS öyle fark edebileceğin bir şey değil aynı şey ivmelenme içinde geçerli. Ağır olması iyi çünkü adam claw tutuyor. Eli fazla yorulur. Önerdikleri Rampage'den çok daha iyi yani. Ayrıca Mcu'su hakkında hiçbir bilgi yok. Ani dönüşlerde takılabilir. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Sorunuza gelecek olursak; Darmoshark M3 Pro'yu kendim kullanıyorum. Şahane bir mouse. Mixed tutuşlar için biçilmiş kaftan, hafif rahat. Şu ana kadar sorun yaşamadım.

Anladım hocam M3 Pro'ya da m3s Pro bugün yarın sipariş vereceğim fakat driverinda sanırım Windows'tan vs saat ayarlıyormuşuz sanırım 11 ay önce çekilen videoda bir arkadaş gösteriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı