Mouse tavsiyesi

Ucuza bulabilirsen SMX-R13 önerebilirim.

@484818 hangi modelden bahsediyorsunuz? Normalde VXE MAD R önerecektim ancak stok bitmiş. Sizin için güzel bir seçim olabilirdi. Darmoshark M3 Pro ve M3S Pro olabilir o halde.

@YAVUZAKTO sen Rampage önermeye devam et küçük dostum.

@NoBMPR R8 özellikle araştırıp bulduğum IPS'si yüksek, kaliteli, ağır sevenler için mükemmel bir mouse ama sen bilirsin

Ucuza bulabilirsen SMX-R13 önerebilirim.

@484818 hangi modelden bahsediyorsunuz? Normalde VXE mad r önerecektim ancak stok bitmiş. Sizin için güzel bir seçim olabilirdi. Darmoshark M3 Pro ve m3s Pro olabilir o halde.

Evet Darmoshark M3 Pro ve m3s Pro aralarında bir fark var mı çok bir fark görmedim benn ve kronik sorun vs yaşamam değil mi siteyide ilkdefa duyuyorum güvenebilir miyiz yoksa Razer Cobra'ya yöneleyeceğim gibi duruyor.

@NoBMPR R8 özellikle araştırıp bulduğum IPS'si yüksek, kaliteli, ağır sevenler için mükemmel bir mouse ama sen bilirsin

Sağ olun hocam Rampage düşünmüyorum.

Rica ederim sadece öneriydi.

Razer Cobra 1000₺ altına satılıyordu 1-2 ay öncesine kadar. 1500₺ falan verilmez.
M3 Pro ve M3S Pro arasındaki bildiğim tek fark boyutları.
Bunlara ek olarak kablolu olan Razer DeathAdder V3 bakabilirsin.

Teşekkürler hocam.

Razer deadhader V2 HyperSpeed ve Viper V3 HyperSpeed

@YAVUZAKTO dostum onu kast etmedim. Bütün parçaları Çin'den getirip sadece marka basıp satışa koyan bir markayı öneremem kusuruma bakma. Malzeme kalitesi çok kötü. Elinde kalma ihtimali yüksek. Ayrıca IPS öyle fark edebileceğin bir şey değil aynı şey ivmelenme içinde geçerli. Ağır olması iyi değil çünkü adam claw tutuyor. Eli fazla yorulur. Önerdiklerim Rampage'den çok daha iyi yani. Ayrıca MCU'su hakkında hiçbir bilgi yok. Ani dönüşlerde takılabilir. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Teşekkürler hocam.
Sorunuza gelecek olursak; Darmoshark M3 Pro'yu kendim kullanıyorum. Şahane bir mouse. Mixed tutuşlar için biçilmiş kaftan, hafif ve rahat. Şuana kadar sorun yaşamadım.

Son düzenleme:

Anladım hocam M3 Pro'ya da m3s Pro bugün yarın sipariş vereceğim fakat driverinda sanırım Windows'tan vs saat ayarlıyormuşuz sanırım 11 ay önce çekilen videoda bir arkadaş gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…