Mouse tavsiyesi

Hocam peki Razer deadhader V2 HyperSpeed ve Viper V3 HyperSpeed için ne düşünüyorsunuz sorunlumu veya m3sden kötü mü?

@484818 saat mi ayarlıyor muşuz? Yani böyle bir şey ne gördüm ne de işttim.

Swarcow en ucuz 4000Hz mouse? | Darmoshark M3 4K incelemesi adlı videoda gördüm bende yazılım bölümünden.

@484818 M3 Pro'dan kötü değil aksine ufak bir farkla daha iyiler ama tabii ki kablolu. Kablolu kullanmanın eziyetine katlanacak kadar bir fark yok arada.

@484818 M3 Pro'dan kötü değil aksine ufak bir farkla daha iyiler ama tabii ki kablolu. Kablolu kullanmanın eziyetine katlanacak kadar bir fark yok arada.

Eki Görüntüle 2317542

Eki Görüntüle 2317542

Anladım hocam sağ olun şu an M3 Pro almayı düşünüyorum içerisinden yedek skatez mouse kablo dongle çıkıyor sanırım 4K Hz dongle çıkıyor mu içinden.

@484818 o söylediklerinize ek olarak grip tape de çıkıyor içinden ancak 4KHz dongle kutu içeriğine dahil değil. 500TL'ye yakın bir ücret ile ekstra olarak satın alabilirsiniz.

@484818 alınabilirliği var. Öyle aman aman hissedebileceğiniz bir fark olmaz. FPS oyunları için 1Khz bile yeterli ama 500TL'nin nerdeyse skates parası olduğunu düşününce alınabilir oluyor.

@484818 o söylediklerinize ek olarak grip tape de çıkıyor içinden ancak 4KHz dongle kutu içeriğine dahil değil. 500TL'ye yakın bir ücret ile ekstra olarak satın alabilirsiniz.

Hocam son bir sorum daha olacak sonra kesinleştireceğim artık seni de tuttum teşekkür ederim yardımın için ben interneti USB'le kablosuz bağlanıyorum TP-Link USB adaptörü ile bir sinyal çakışması vs yaşar mıyım?

@484818 farenin kutu içeriğinden uzatma kablosu çıkıyor, eğer fare ile dongle arasındaki iletişim mesafesini azaltırsanız daha iyi olur ancak kuzenim böyle yapmadan kullanıyor bir sorun yaşamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…