proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 4 Kasım 2020 #1 Merhaba, ben sabah PC açtım bir baktım tek tıklamıyor illa çift tıklayacağım. Sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? Oyunlarda da zor tıklıyor ateş edemiyorum.
Merhaba, ben sabah PC açtım bir baktım tek tıklamıyor illa çift tıklayacağım. Sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? Oyunlarda da zor tıklıyor ateş edemiyorum.
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.114 Makaleler 4 Çözümler 15 4 Kasım 2020 #2 Sorunun fare ile ilgili olmadığın emin misiniz? Başka bir fare ile deneme şansınız var mı? Artı 0 Eksi
Mercedes Cortez Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 94 Yer Albayın gemisi 4 Kasım 2020 #3 Büyük ihtimalle farende sıkıntı olabilir, başka bir PC de denemeni öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 4 Kasım 2020 #4 Arda9843 dedi: Sorunun fare ile ilgili olmadığın emin misiniz? Başka bir fare ile deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Kablosuz var fakat USB çalışmıyor anlamadım onu. Bu başka mausum USB çalışmıyor onun. Artı 0 Eksi
Arda9843 dedi: Sorunun fare ile ilgili olmadığın emin misiniz? Başka bir fare ile deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Kablosuz var fakat USB çalışmıyor anlamadım onu. Bu başka mausum USB çalışmıyor onun.
3 303267 Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 678 Çözümler 2 4 Kasım 2020 #5 Sorun büyük ihtimalle mousedadır. Başka bilgisayarlarda denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 12 Kasım 2020 #6 Merhaba güncel sürücüsünü kurdum ve sorun geçti teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
Ş Şamil Erkmen Hectopat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #7 proyic dedi: Merhaba güncel sürücüsünü kurdum ve sorun geçti teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba benzer, belki de tamamen aynı, bir sorun yaşıyorum ve anlayamadığım bir nokta var. güncel sürücüden kasıt tam olarak nedir -neyin güncel sürümü- ve nasıl sürümü güncelleyebilirim, paylaşabilir misiniz? Artı 0 Eksi
proyic dedi: Merhaba güncel sürücüsünü kurdum ve sorun geçti teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba benzer, belki de tamamen aynı, bir sorun yaşıyorum ve anlayamadığım bir nokta var. güncel sürücüden kasıt tam olarak nedir -neyin güncel sürümü- ve nasıl sürümü güncelleyebilirim, paylaşabilir misiniz?