CR0W Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 38 27 Ekim 2020 #1 Mouse tekerleği dönüyor. Vursam düzelir mi?
KS KS CR0W Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 38 27 Ekim 2020 #21 SHER-LOCKED dedi: Öyle olmaz press makinesine sokacaksın öyle düzelir. Genişletmek için tıkla... Presse soktum düzelmedi. Morgan dedi: Taş ile ez fareyi sonra yola at otobana üstünden tir geçsin. Genişletmek için tıkla... Arap arkadaşım senden daha iyi Türkçe konuşuyor. Artı 0 Eksi
SHER-LOCKED dedi: Öyle olmaz press makinesine sokacaksın öyle düzelir. Genişletmek için tıkla... Presse soktum düzelmedi. Morgan dedi: Taş ile ez fareyi sonra yola at otobana üstünden tir geçsin. Genişletmek için tıkla... Arap arkadaşım senden daha iyi Türkçe konuşuyor.
KaanRobert Decapat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 1 Yer United States, New York City, Staten Island Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #22 Arkadaşlar çok da kasmamak lazım, 10'lu yaşlarında bir arkadaşımız kendi çapında "mizah" yapmış. Artı 0 Eksi
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 27 Ekim 2020 #23 KaanRobert dedi: Arkadaşlar çok da kasmamak lazım, 10'lu yaşlarında bir arkadaşımız kendi çapında "mizah" yapmış. Genişletmek için tıkla... Bunu anlayana kadar devrelerim kül oldu. Kim bana yeni devre verecek? Artı 0 Eksi
KaanRobert dedi: Arkadaşlar çok da kasmamak lazım, 10'lu yaşlarında bir arkadaşımız kendi çapında "mizah" yapmış. Genişletmek için tıkla... Bunu anlayana kadar devrelerim kül oldu. Kim bana yeni devre verecek?