Çözüldü Mouse tekerleği yerine tuş atamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Omer5051

Hectopat
Mouse tekerleği yerine tuş atamak istiyorum. Mesela Minecraft'ta envanterde geçiş yaparken mouse tekerleği kullanmak yerine herhangi bir tuş atayacağım ve tuşa bastıkça sırayla 1, 2,3.. Şeklinde envanterde geçiş yapacak. Bunun Windows'ta bir ayarı var mı?

Çözüm
Sorunu çözdüm burada nasıl yapılacağını anlatmışlar:
1 sayısına basınca zaten envanter slot 1'e atıyor.

hocam mouse driver'ınız var ise mümkün fakat haricinde olmuyor diye biliyorum.

Dosya Ekleri

• unknown.png
    424,4 KB · Görüntüleme: 99
Xmouse button Control sayesinde yapılabilir

hocam mouse driver'ınız var ise mümkün fakat haricinde olmuyor diye biliyorum.
Hocam SGM X7 kullanıyorum programı var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ileri - geri şeklinde ayarlamak istiyorum. Mesela "Q" bastıkça ileri "E" bastıkça geri sarsın gibi.

Hocam SGM X7 kullanıyorum programı var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ileri - geri şeklinde ayarlamak istiyorum. Mesela "Q" bastıkça ileri "E" bastıkça geri sarsın gibi.

Bu mouseden bende de vardı. Böyle bir olayı desteklemiyor.

Bu mouseden bende de vardı. Böyle bir olayı desteklemiyor.
Hocam programından yapmasamda olur klavyeden atadığım her hangi bir tuşa basınca mouse tekerleği gibi algılasın yeter. Mesela CS:GO' da oluyor ileri, geri sarabiliyorum.

Hocam programından yapmasamda olur klavyeden atadığım herhangi bir tuşa basınca mouse tekerleği gibi algılasın yeter. Mesela CS:GO'da oluyor ileri, geri sarabiliyorum.

Farenin yanındaki tuşların komutu: İleri, geri şeklinde olduğu için Google sekmelerinde ileri ve geri yapabilirsiniz fakat Minecraft'ta ileri, geri komudu ile itemlere geçiş yapamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…