Mouse Tekerleğine Tıkladığımda Çalışmıyor

0PolatCan0

Kilopat
Katılım
6 Ekim 2017
Mesajlar
111
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hearts Of Iron 4 oynarken başladı ilk olarak sorun haritada hareket etmek için mouse tekerleğine basılı tutarak geziniyordum. Ve uzun süredir de Hearts Of Iron 4 oynuyorum. Acaba bozulmasına yol açmış mıdır? Hiç bir yerde çalışmıyor, yeni sekme açmaya çalışıyorum tekerleğe basarak yine olmuyor. (Mouse: Razer Deathadder Chroma)
 
O halde synapse uygulamasını yükleyip orta tuşa başka bir işlev atamaya çalışın. Öyle de olmaz ise geçmiş olsun fareniz bozulmuş.
Sadece tıklama kısmı çalışmıyor ise tamiri çok da zor değil.
Öncelikle çok teşekkürler, şuan tekerlek tıklama özelliğini yandaki tuşlara atayacağım eğer idare edemezsem artık tamir yolu gözüküyor.
 
  • Mouse'u güncellemeyi deneyin. Güncellemeye zorla butonu varsa bunu kullanarak yapın.
  • Sürücü yüklediyseniz silip tekrar yükleyin veya sürücüsüz deneyin.
  • Fare bağlantısını tekrar yapın.
 
Öncelikle çok teşekkürler, şuan tekerlek tıklama özelliğini yandaki tuşlara atayacağım eğer idare edemezsem artık tamir yolu gözüküyor.

Bu da mantıklı. Sanıyorum orta tuşun altındaki sviç bozulmuş. Aslen çok dayanıklı olur bu sviçler ama sizin kısmetiniz artık.
Bir kaç kez fare sviçi değişimi yaptım, daha önceden havya tecrübeniz varsa kendiniz tamir edebilirsiniz. Sviç maliyetleri de oldukça düşük.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı