Python Mouse tıklama işlemi oyunlarda çalışmıyor

Hercai

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Python ile bir türlü oyunda mouse komutlarını çalıştıramıyorum. Tıklama işlemleri masaüstünde veya diğer programlar (paint, not defteri) gibi programlarda sorunsuz çalışıyor ama oyunda mouse komutu çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim veya önerebileceğiniz kütüphaneler var mı?

Bu kolay değil maalesef. Stackoverflow'da bu konuyla ilgili birçok soru sorulduğuna şahit oldum. Hiçbiri bir çözüm bulamadı. Sihirli bir şekilde oyunlar sentetik input'ları algılıyor ve reddediyor. Bunun için yapılabilecek pek bir şey yok (Kendi sanal mouse sürücünü yazman dışında :)).

Bu kolay değil maalesef. Stackoverflow'da bu konuyla ilgili birçok soru sorulduğuna şahit oldum. Hiçbiri bir çözüm
bulamadı. Sihirli bir şekilde oyunlar sentetik input'ları algılıyor ve reddediyor. Bunun için yapılabilecek pek bir şey yok (Kendi sanal mouse sürücünü yazman dışında :)).
Erişebildiğim bilgilerin hepsini okudum, test ettim ancak sonuç başarısız. Zamanımız var o yüzden biraz da sanal mouse sürücüsü olayını araştırırız :)

bot hileye girdi*i için engelliyor.
Mutlaka bazı kütüphaneleri engellemiyordur ancak işte o kütüphaneleri bir türlü bulamadım. Farklı farklı kütüphaneler denedim ancak bir sonuç elde edemedim. Araştırmalarıma devam ediyorum

Erişebildiğim bilgilerin hepsini okudum, test ettim ancak sonuç başarısız. Zamanımız var o yüzden biraz da sanal mouse sürücüsü olayını araştırırız :)

Mutlaka bazı kütüphaneleri engellemiyordur ancak işte o kütüphaneleri bir türlü bulamadım. Farklı farklı kütüphaneler denedim ancak bir sonuç elde edemedim. Araştırmalarıma devam ediyorum
Hangi oyun üzerinde deniyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı