Hangisinin shapesi iyiyse onu al.
4K'yı merak ediyorsan 4K'yı al, tabii iyi işlemci ve minimum 240Hz monitör ün varsa al
He 4K işi olmaz o zaman diyorsan 500 az verip normal 950'yi alabilirsin pişman edecek gibi durmuyor şarjıda uzun sure gidiyor.
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Hangisinin shapesi iyiyse onu al.
4K'yı merak ediyorsan 4K'yı al, tabii iyi işlemci ve minimum 240Hz monitör ün varsa al.
He 4K işi olmaz o zaman diyorsan 500 az verip normal 950'yi alabilirsin pişman edecek gibi durmuyor şarjıda uzun sure gidiyor.
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Hocam relaxed Claw'a hangisi en uygun ve en iyiyse onu alayım diyorum hazır indirim de varken @WildArw
3500 DPI nasıl kullanıyorsun sorusu bir yana düşük sens e geçmek zorunda kalırsan 4K'den pek faydalanamazsın sensörden dolayı DPI düşüşü yapmak gerekebiliyor.4k alayım bütçe sıkıntım yok diyorsan 1500 ken çek bence a950 yi
3500 DPI nasıl kullanıyorsun sorusu bir yana düşük sens e geçmek zorunda kalırsan 4K'den pek faydalanamazsın sensörden dolayı DPI düşüşü yapmak gerekebiliyor.
Vallahi pek anlayamadım olayı ama siz ne derseniz onu alayım ben hiç bilgim yok çünkü tutuş biçimi DPI vs önerdiğiniz modeli alıp geçeyim diye düşünüyorum hangi model benim için en uygunsa tutuş açısından vs çünkü çok zorlanıyorum relaxed claw olduğu için çoğu Mouse'de.
Vallahi pek anlayamadım olayı ama siz ne derseniz onu alayım ben hiç bilgim yok çünkü tutuş biçimi DPI vs önerdiğiniz modeli alıp geçeyim diye düşünüyorum hangi model benim için en uygunsa tutuş açısından vs çünkü çok zorlanıyorum relaxed claw olduğu için çoğu Mouse'de.
Evet onun için sormuştum başta zaten 1500 bütçem vardı yine aynı hani 100 daha koyup 1600e hemen hemen aynı bütçeye daha iyisini alacaksam Endgame alabilirim relaxed claw için uygunsa tabii daha iyi olur benim için almışken en iyisini almış olayım diye düşündüm.