Mouse tutuş biçimi hangisi?

O hâlde pek de gerek yok. Gule gule kullanin, pismanlik duyacaginizi zannetmiyorum.

Teşekkür ederim hocam sonuçta Rival 3'ten geçeceğim fareye çağ atlamış gibi olurum diye düşünüyorum yıllardır mouse tutuşuma uygun fareyi alıyorum bence fark etmem bile o farkı :D

Evet verilen siparişler aynı gün kargolanıyormuş pazartesi kargolanıyor yurt içi hızlı çalışıyor diye biliyorum salı alıp testini yaparım connectgame hakkında biraz olumsuz yorum okudum fakat umarım bir sorunla karşılaşmam.

4K öyle çok gerekli bir şey değil 4K diye sensör 4 kat hızlı okuyor gibi hissetmeyeceksin.
Sağlamlık olarak Endgame daha iyidir dareu da kötü değil.
Optik Switch var Endgame de mekanikler gibi doubleclick çok çok az.
Endgame alarak hata yapmadıgını bil.

4K öyle çok gerekli bir şey değil 4K diye sensör 4 kat hızlı okuyor gibi hissetmeyeceksin.
Sağlamlık olarak Endgame daha iyidir dareu da kötü değil.
Optik Switch var Endgame de mekanikler gibi doubleclick çok çok az.
Endgame alarak hata yapmadıgını bil.
Çok teşekkür ederim tekrardan arkadaş içime kurt düşürmüştü o gitti en azından dağlar kadar fark olacağını hiç zannetmiyorum dediğim gibi bir kaç yerde okudum sanırım endgame yazılımla falan sensör farkını kapatıyormuş galiba

Çok teşekkür ederim tekrardan arkadaş içime kurt düşürmüştü o gitti en azından dağlar kadar fark olacağını hiç zannetmiyorum dediğim gibi birkaç yerde okudum sanırım Endgame yazılımla falan sensör farkını kapatıyormuş galiba

Sensör farkını anlayamazsınki zaten kağıt üstünde fark var bir tek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı