Mouse tutuş biçimi hangisi?

Teşekkür ederim tekrardan @WildArw @599108

Öncelikle herkese selam bugün mouse elime geçti gerek ergonomik yapısı gerek hafifliği olsun çok güzel malzeme kalitesi de çok iyi tutuş hissiyatı güzel çok anlayamadığım 1/2 parçası oldu şimdi sizlerle onu paylaşmak istiyorum.
Bu parça nedir tam anlayamadım 2 girişi var ne için kullanacağımı çözemedim pek.

Diğer konuysa şu yazılım modundaki bölümleri anlayamadım CPI settings mouse hızıyla mı alakalı polling rateyi 1000Hz yaptım lod ne bilmiyorum hangisini işaretlemeliyim debounce 1ms diyor doğru sanırım orası yapmam gereken şeyler nedir şimdiden teşekkür ederim.

@WildArw @599108

Son düzenleme:

O elindeki şey dongle uzatıcı. Dongleyi büyük tarafa şarj kablosunu diğer tarafa takıyorsun şarj kablosunun USB'sini de PC'ye takıp dongle uzatıyorsun

Sinyaller çakışmasın diye var o dongle uzatıcı.

Debounce time yi 3ms yapmanı tavsiye ederim
Lod 1mm
CPI = DPI
Polling rate 1000Hz yapman en iyisi olur

Yapmam lazım mı yoksa içinden çıkan usbyi pcye takıp kullansam sorun olur mu dongle uzatıcı olmadan

Kablosuz bir mouse oldugunu biliyorsun değil mi?

Yapmam lazım mı yoksa içinden çıkan USB'yi PC'ye takıp kullansam sorun olur mu dongle uzatıcı olmadan

Sorun olmaz ama tavsiyem uzatıcı ile kullanman.

Kablosuz bir mouse oldugunu biliyorsun değil mi?

Sorun olmaz ama tavsiyem uzatıcı ile kullanman.
Evet evet biliyorum bu anlayamadığım parçanın içinden ufak bi usb çıktı onu taktım bilgisayara direkt çalıştı mouse kablosuz olarak dongle dediğiniz şeyi tam anlayamamıştım şimdi anladım sanırım onla kullanmak daha mantıklı olacak çünkü ek olarak kablosuz klavye ve gamepad var dediğiniz gibi sinyalleri karışabilir

@tlablghn Oncelikle hayirli olsun, o endgame yazılı seye, 2.4 alıcıyı ve şarj girişini takın, onun öbür ucunu da kasanın on arka fark etmezsizin USB girisine takin. Debound Time fark etmez 1 de olur, 3-4 civarı yapsan da olur. Lod 1 mm olarak kalabilir.

Tekrar rahatsiz ediyorum kusura bakmayin mouse bayağıdır şarjda fakat %95'te kalıyor acaba bataryasi falan mi sorunlu?
@WildArw @599108

Dosya Ekleri

• resim_2023-12-26_201822040.png
    100,6 KB · Görüntüleme: 28
Tekrar rahatsiz ediyorum kusura bakmayin mouse bayağıdır şarjda fakat %95'te kalıyor acaba bataryasi falan mi sorunlu?
@WildArw @599108

Hiç sanmıyorum biraz daha bekle istersen veya yazılım %95 üstü göstermiyor olabilir.
Bir de bataryaları %20 ile %85 arası şarj seviyelerinde kullanmayı tavsiye ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…