Mouse ve klavye aralıklı gidip geliyor

Miracs

Centipat
Merhabalar, sorunun şu: Bilgisayarda sörf yaparken veya oyun oynarken klavye mouse gidip geliyor, donanımla alakalı hiç bir şey yok. Başka klavye ve mouselarda da denedim, ne yapmam lazım?

Bilgisayarının birden fazla usb girişi varsa farklı yerde dener misin. Öndekileri kullanıyorsan bir de arkaya tak ya da tam tersi. Sorun hala devam ediyorsa yazılımla alakalı bir sey vardır.

Bilgisayarının birden fazla usb girişi varsa farklı yerde dener misin. Öndekileri kullanıyorsan bir de arkaya tak ya da tam tersi. Sorun hala devam ediyorsa yazılımla alakalı bir sey vardır.

USB girişlerinde sorun olabilir mi? Yazılımsal bir sorun da olabilir.
Donanımla alakalı hiç bir sorun yok hocam tahmin edemeyeceğim kadar denedim ama oluyor yani
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki adımları uygulayın bakalım düzelecek mi?

Denedim inşallah gidip gelmez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki adımları uygulayın bakalım düzelecek mi?

malesef olmadı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı