Mouse ve mouse pad tavsiyesi

Bütçe
4000
"Basic model atmayın"dan kastınız pek özelliği olmayan şeylerden atmayın mı yoksa sade görünüşlü olmasın, ışıklı şekilli olsun mu?

Basic model demek istediğim ürün dümdüz, ürünler hiç iç açıcı gelmiyor gözüme hitap etmiyor.

Bu mouse.
Bu da mousepad.
Mouse için fiyat fazla dersen arada bir bak fiyatı düşüyor o zaman almayı düşünebilirsin.

Mouse pad belki düşünülebilir ama bu mouse hakkında deneyimi olan arkadaşım oldu pek sıcak bakamıyorum Logitech'e.

800 liraya düz mouse pad almak mantıklı mı pek bilemedim. @FatZEUS gerçekten bu kadar mouse pad takıntınız var mı?

Mouse pad takıntım yok, mouse için marka takıntım var sadece.

-Tutuşunuz palm ise aradığınız mouse ergo bir fare olmalı.
Bu tarafta köklü firma olan Razer'ın DeathAdder V3 Pro modelini önerebilirim son teknoloji kullanmakta ve palm tutuşa hitap etmekte aşırı sağlam ve Click kasa gibi detaylarda süper. Şahsen kablolu modelini kullandım ergo kullanıyor olsaydım Pro alır yoluma bakardım fakat kullanmadığım için sattım yine de çok memnun kaldım.

Onun dışında şu anda kullanmakta olduğum Pulsar X2v2'in ergo versiyonları olan modeli tercih edebilirsiniz Pulsar xlite V3 ve V3 es (es daha profesyonele hitap ediyor) Pulsar markası işi büyütüyor Logitech'e vesaire rakip oldu direkt X2 ürünüyle sonra biraz daha Hype'ı indi fakat kesinlikle yaptığı iş güzel.

Onun dışında minimal bir palm olan ve güzel bir mouse Lamzu thorn daha önce Lamzu'dan Atlantis mini kullandım ve bir süre main Mouse'um oldu Lamzu'nun üzeceğini sanmam öneririm skates olarak piyasada skatez olarak en iyi skatezi yaptıklarını tasarım ve kaliteyi aynı anda yürüttüklerini söyleyebilirim.

Yerinde olup uçmak istemiyorsanız Lamzu thorn.
Yine alıp 3-5 sene kullanayım para vereyim ama verdiğim paraya değsin diyorsanız dav3 Pro.
En iyisinin en iyisi olsun derseniz ve para dökmeye hazırsanız xlite V3 es.

Benim önerim Lamzu Thorn'un fnatic Edition'ı olur daha güzel bir kaplama olduğunu düşünüyorum ve kesinlikle güzel veya dav3 Pro.

Aklımda V3 Pro var. Lakin satışına güvenebileceğim bir yer satış sağlamıyor. Yanılmıyorsam MediaMarkt'ta görmüş olmam gerekiyor.

Basic model demek istediğim ürün dümdüz, ürünler hiç iç açıcı gelmiyor gözüme hitap etmiyor.

Mouse pad takıntım yok, mouse için marka takıntım var sadece.

Hocam şimdi Apple'ın ürünleri de bakıldığında sade, düz. Adamların amacı zaten karmaşayı engellemek. Mouse takıntım var diyorsanız SteelSeries Rival 3 önerebilirim kendim de kullanıyorum hakkında yapılan kötü sensör yorumları da saçmalık. 1 yıldır kullanıyorum daha 1 kere sıkıntı çıkarmadı. Kaliteli mouse, ışıklı olsun diyorsanız kablolu alın logo kısmına istediğiniz ışığı koyabiliyorsunuz, ışığa gerek yok derseniz Wireless alabilirsiniz Bluetooth ile veya 2.4GHz alıcısıyla bağlayabiliyorsunuz. Fiyatını hakeder mi bilmiyorum şimdi fiyatları uçmuştur. Ama marka takıntınız varsa bence düşünülebilecek bir seçenek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı