Mouse ve mouse pad tavsiyesi

Bütçe
4000
"Basic model atmayın"dan kastınız pek özelliği olmayan şeylerden atmayın mı yoksa sade görünüşlü olmasın, ışıklı şekilli olsun mu?

Basic model demek istediğim ürün dümdüz, ürünler hiç iç açıcı gelmiyor gözüme hitap etmiyor.

Bu mouse.
Bu da mousepad.
Mouse için fiyat fazla dersen arada bir bak fiyatı düşüyor o zaman almayı düşünebilirsin.

Mouse pad belki düşünülebilir ama bu mouse hakkında deneyimi olan arkadaşım oldu pek sıcak bakamıyorum Logitech'e.

800 liraya düz mouse pad almak mantıklı mı pek bilemedim. @FatZEUS gerçekten bu kadar mouse pad takıntınız var mı?

Mouse pad takıntım yok, mouse için marka takıntım var sadece.

Aklımda V3 Pro var. Lakin satışına güvenebileceğim bir yer satış sağlamıyor. Yanılmıyorsam MediaMarkt'ta görmüş olmam gerekiyor.

Basic model demek istediğim ürün dümdüz, ürünler hiç iç açıcı gelmiyor gözüme hitap etmiyor.

Mouse pad takıntım yok, mouse için marka takıntım var sadece.

Hocam şimdi Apple'ın ürünleri de bakıldığında sade, düz. Adamların amacı zaten karmaşayı engellemek. Mouse takıntım var diyorsanız SteelSeries Rival 3 önerebilirim kendim de kullanıyorum hakkında yapılan kötü sensör yorumları da saçmalık. 1 yıldır kullanıyorum daha 1 kere sıkıntı çıkarmadı. Kaliteli mouse, ışıklı olsun diyorsanız kablolu alın logo kısmına istediğiniz ışığı koyabiliyorsunuz, ışığa gerek yok derseniz Wireless alabilirsiniz Bluetooth ile veya 2.4GHz alıcısıyla bağlayabiliyorsunuz. Fiyatını hakeder mi bilmiyorum şimdi fiyatları uçmuştur. Ama marka takıntınız varsa bence düşünülebilecek bir seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…