O fiyata alacağınız mouse'tan çok bir medet ummayın. Eğer ihtiyacınız yoksa sadece mousepad alın.
O fiyata alacağınız Mouse'tan çok bir medet ummayın. Eğer ihtiyacınız yoksa sadece mouse pad alın.
40x40 boyutu 40 TL kesinlikle öneririm önceden SS QCK medium kullanıyordum daha sonra boyutu yetmediği için bu ürünü aldım ve kalitesi kesinlikle SteelSeries'i aratmıyor.Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
O bütçeyle sadece mouse pad almanız daha iyi olacaktır. O fiyattaki Mouse'ları önermem.
Sadece mouse pad alın derim.
Bence o mousepadi almayın. Çin Mali bir ürün, geldiğinde petrol ve plastik kokacaktır. Bence kanser olmaya gerek yok. Onun yerine şunu almanızı tavsiye ederim:
Hocam o mousepadi deneyimlemiş biri olarak almamanızı tavsiye ederim. ItsAllGoodman'in de dediği gibi plastik acayip kokuyor. Bazen masada kayıyor. Onun yerine bu ikiliyi alabilirsiniz.
Appa Razer 4 Desenli Oyuncu Mouse Pad 70x30 cm Kaymaz Dikişli Fiyatı - TRENDYOL
Appa Razer 4 Desenli Oyuncu Mouse Pad 70x30 Cm Kaymaz Dikişli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Serafresh Şalgam 330 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Serafresh Şalgam 330 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Edit: Nasıl olduğunu anlamadım, ben atarken mousepadin fiyatı 29.99 liraydı, onun için bir de şalgam attım ancak 39 lira olmuş? Hiçbir şey anlamadım, zam gelip beni mi buldu acaba.
O sizin attığınız linkteki mousepadi kastetmiş sanırım.O mousepadi ben de alacaktım fakat çok kötü koktuğunu söyleyenler var.
Sadece mouse pad alın derim.
O sizin attığınız linkteki mousepadi kastetmiş sanırım.
O mousepadi ben de alacaktım fakat çok kötü koktuğunu söyleyenler var.
O bütçeyle sadece mouse pad almanız daha iyi olacaktır. O fiyattaki Mouse'ları önermem.
O fiyata alacağınız Mouse'tan çok bir medet ummayın. Eğer ihtiyacınız yoksa sadece mouse pad alın.
40x40 boyutu 40 TL kesinlikle öneririm önceden SS QCK medium kullanıyordum daha sonra boyutu yetmediği için bu ürünü aldım ve kalitesi kesinlikle SteelSeries'i aratmıyor.Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
30 TL'lik bir mousepad kullanmadığım için öneremem. Sağlığım için de hiçbir zaman kullanmam. Kanser olmak istemiyorum dediğim gibi.Ben masamı ölçtüm ancak büyük bir sorunla karşılaştım;
Beni masam(laptop kullanıyorum)'ın eni 63cm, boyu ise 46cm; ve klavye koyduğum kısımın eni ise 50cm, ben o mouse Pad'i alırsam fazla büyük gelecektir, bir sorun olur mu? Bir sorun olur ise 30TL'yi geçmeyecek şekilde öneri yapabilir misiniz?
30 TL'lik bir mouse pad kullanmadığım için öneremem. Sağlığım için de hiçbir zaman kullanmam. Kanser olmak istemiyorum dediğim gibi.