Mouse ya da Klavye Mouse Set Tavsiyeleri

Bakacağız artık tavsiyeler olursa başka, aralarından birine karar kılacağım işte Teşekkürler önerin için.

Hocam bütçen ile uyuşmuyor ama kullandıgım mouse olan ThermalTake Black Element Gaming Mouse'u önereceğim G9x'den çok daha kaliteli. Hepsini Vatan'da denedim ve öyle aldım,emin ol o paraya değecektir. Klavye olarakta G103 idealdir biraz üzerine çıkabilirsen G105 mekanik klavye alabilirsin.

VATAN COMPUTER - A4 TECH - KX-2810BK KABLOLU GAMER KLAVYE MOUSE SET - Klavye Kendi evimde bunu kullanıyorum. Her şeyinden memnunum. Tek sorun klavye tuşları arasına fazla kir birikmesi. Kutunun içindeki aparatla tuşları söküp temizleme imkanımız var fakat biraz uğraş istiyor. Fare ye gelince yeterince iyi bir Gamıng Mouse büyüklüğü konusunda tatmin edici. Yetişkin bir insan eline tam olarak oturuyor. Kutunun içinden çıkan CD ile Dpi ayarı, makro ayarı, tuş atamaları yapma imkanı mevcut. Bu seti almanı tavsiye ederim.

Senin fareye bakmıştım zaten sen aldığında sistemi, hoşuma da gitti belli ediyor kendini kalite olarak da biraz tuzlu evet. Ama belli olmaz benim işim 100 TL derim 200 TL basarım yani, o anlık durumuma bağlı Aklımda senin tavsiyelerin de, teşekkür ederim.

Abi Everest, Quake, Frisby ve A4 Tech'ten uzak dur derim. TT, Razer, Logitech bunlara yönel... Zatne söylenmi şeyler ama yine de söyleyeyim.

Uzak durmaya çalışıyorum o markalardan zaten ama tek yakın olduğun A4 Tech içlerinden, ona da şüpheyle yaklaşırım her zaman. Logitech, TT düşünüyorum ben de.

Anladım kardeşim, sağ ol. Bunu söylemen iyi oldu artık tuzlusundan almazsam en son ihtimal bunu alacağım gibi. Teşekkürler önerin için.

hocam a4tech bloody v7 kullanıyorum 100 tl civarındaydı memnunum

Sadece mause için 100 tl bütçen varsa msi interceptor serisine bak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…